JEUGD‎ > ‎

Training & Warming-up

Met de trainers en leiders van Vilsteren is afgesproken dat elk team voorafgaand aan een wedstrijd - of bij aanvang van een training - eerst een goede warming-up uitvoert. Daarnaast hebben we afgesproken dat we dit allemaal op dezelfde manier doen. Samen met onze fysiotherapeut Niels is hiervoor een warming-up programma vastgesteld. Deze is te zien door onderstaande link aan te klikken.

Klik HIER om het programma te zien. De oefeningen met de rode schoenen zijn voor Vilsteren geselecteerd en zullen allemaal moeten worden afgehandeld. De tijdsduur kan op basis van eigen inzicht worden gehanteerd. Door op de rode schoenen te klikken zal je worden doorverwezen naar het betreffende video-fragment.

Daarnaast werkt V.V.Vilsteren met loopladders om tijdens trainingen te gebruiken. Hiervoor is een windows-programma beschikbaar waar de oefeningen te lezen zijn en met video's ook te zien zijn. Klik HIER om naar de directory met bestanden te gaan. Download het bestand 'loopladder.rar' naar je computer, pak het bestand uit en klik op het .exe bestand.

Veel succes en plezier!