Wil je lid worden van Voetbal Vereniging Vilsteren?

Wij vinden het erg leuk als je bij onze vereniging wilt komen voetballen. Bij onze vereniging kan je op verschillende niveaus aan de wedstrijden deelnemen. We hebben 7 jeugdteams en 3 seniorenteams (seizoen 2014-2015). De jeugdteams spelen hun wedstrijden op zaterdag, de senioren spelen hun wedstrijden op zondag. Onze vereniging is aangesloten bij de KNVB) en valt onder regio Oost.

Je ziet, voor elk wat wils! Mocht je besluiten om niet direct wedstrijden te gaan spelen, maar eerst een poosje te komen trainen, dan kan dat. Onder deskundige leiding kun je bij ons heel wat leren. Er wordt tenminste 1 keer per week getraind (behalve in de zomervakantie). De vereniging kan alleen dan goed draaien, wanneer iedereen zijn/haar steentje bijdraagt aan alle voorkomende werkzaamheden.

Heb je besloten je aan te melden bij onze vereniging, vul dan het aanmeldingsformulier en machtingskaart in en lever deze in bij de penningmeester Jan Koerhuis

Regels van de KNVB: