2011-11-13 Vilsteren 4 - SDOL 6

Geplaatst 15 nov. 2011 09:21 door V.V. Vilsteren   [ 15 nov. 2011 09:29 bijgewerkt ]
Met een krappe selectie van 12 man, begonnen we de wedstrijd tegen het altijd lastige Luttenberg. Gelukkig kwam Martijn nog net voor de wedstrijd nog aan gehuppeld. Dit had 2 dingen te betekenen. Als 1ste hadden we een extra speler en als 2de hij was nog geen vader geworden (voor de 4de keer). “Ik heb  de peuties nog niet” alsdus Martijn. Maar ja hoe komen we dan aan zo weinig spelers. Nou onze wethouder was er niet, dat was bekend, en de rest van ons middenveld is geblesseerd. Daarnaast hebben we Martin en Marcel V nog die ook niet helemaal fit zijn. Onze Jos die last van zijn hamstring heeft en de aanvallers Eric en Gerard R die ook nog eens geblesseerd zijn. Genoeg problemen dus in het 4de elftal. Ondanks alles begonnen we de wedstrijd best goed. Al snel viel de 1-0 dankzij Edwin. Direct een aanval erna legde Marcel K de bal achter de doelman van Luttenberg.  SDOL begon na de 2-0 ook beter te voetballen en een supporter van SDOL wou mij uitleggen wat buitenspel was. Helaas meneer, je had een dame voor je die weet wat buitenspel is. Daar stond hij toch een beetje van te kijken. Jammer joh. Nog in de 1ste helft viel de 2-1,de tegenpartij was terug in de wedstrijd.

Na de rust is zo’n beetje iedereen in het zonnetje gaan staan waar het een heel stukje aangenamer was dan in de schaduw. In de 2de helft dacht Vilsteren dat ze er waren. De 3-1 viel, door een super mooi doelpunt van Edwin. Die had zo tussen de mooiste doelpunten van Studio Sport kunnen zitten. Helaas zijn we niet zo beroemd, maar heren van het 4de elftal van Vilsteren, je hebt pas gewonnen als het eindsignaal heeft geklonken. We waren er zeker nog niet. SDOL begon te knokken om 3 punten mee te nemen naar huis. De 3-2 viel en een poosje later kwamen ze echt terug. Het werd 3-3. De supporters van Luttenberg waren zichtbaar blij dat de 3-3 viel. Volgens mij had Martijn zelfs nog 1 van de ballen achter onze keeper gegleden. Net voor het einde van de wedstrijd kwam Vilsteren nog een keer voor het doel van Luttenberg. Anton schoot met grote opluchting van de leiders en supporters de 4-3 erin. De scheids floot af en we hadden na een paar weken verlies weer 3 punten in de zak.

Zo heren van 4de elftal. Nu heb ik alweer een stukje geschreven. Dit is natuurlijk heel leuk en heel makkelijk, maar het leukste is als jullie dat zelf ook een keer doen. Wie gaat het volgende stukje schrijven??
Donderdag 's avonds om 20.00 is er training. Doe eens gek en kom daar eens een keer (met natuurlijk een aantal uitzonderingen).

Tot donderdag
Verzorgster 4de elftal