Afscheid van het clubblad

Geplaatst 2 jun. 2011 01:50 door V.V. Vilsteren   [ 22 okt. 2011 05:47 bijgewerkt ]
25 jaar Molenesch Toppers.

Dit is de 25e jaargang van ons clubblad "Molenesch Toppers". Het is tevens de laatste jaargang, we gaan vanaf het nieuwe seizoen ons nieuws en de verslagen publiceren via onze prachtige website.

Bedankt
Onze dank gaat uiteraard uit naar iedereen die de afgelopen 25 jaar meegewerkt hebben aan ons clubblad. De redactie, die het clubblad typten, eerst op een schrijfmachine, later op de computer. Degene die het kopieerwerk verzorgden en degene die de clubbladen verzendklaar maakten. En natuurlijk degenen die er voor zorgden dat de clubbladen altijd op tijd in de brievenbus kwamen.

Afscheid
We willen dit jubileum en het afscheid van het papieren clubblad niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen wij iedereen die op welke manier dan ook de afgelopen 25 jaar aan het clubblad meegewerkt hebben met hun aanhang uit voor een gezellige avond samen met het bestuur.
Deze avond is gepland op vrijdag 24 juni, aanvang 20.30 uur in Ons Mikpunt.
We hopen velen te mogen begroeten om nog eens na te praten over 25 jaar "Molenesch Toppers".

Het bestuur.