Bekerfinale Vilsteren JO11-1G op zaterdag 2 juni 2018

Geplaatst 27 mei 2018 00:50 door V.V. Vilsteren   [ 27 mei 2018 00:50 bijgewerkt ]
Vilsteren JO11-1G is bezig met een mooi voetbaljaar. In de najaarscompetitie zijn ze kampioen geworpen in de 4e klasse. In de zaalcompetitie hebben ze in de 3e klasse de 2e plaats behaald. Na de winterstop hebben we de gok genomen om ze in de 2e klasse te laten voetballen en ze houden zich prima. Tot zover 5 gewonnen, 4 verloren en 1 gelijk gespeeld, ze staan op dit moment 6e.

Met de bekerwedstrijden gaat het ook heel goed. De poulewedstrijden hebben ze alle drie gewonnen en ook de kwartfinale tegen Dedemsvaart met 7-0 gewonnen. Tijdens de halve finale moest JCO JO11-5 het ontgelden: 7-1. Nu wacht de finale tegen DES-Nijverdal JO11-2. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 2 juni om 9.30 uur in Schalkhaar

Kom je het team aanmoedigen?
Het zou mooi zijn als ze aangemoedigd worden door een groot aantal supporters uit Vilsteren. Dus als je tijd vrij kunt maken kom dan naar Schalkhaar om onze spelers te ondersteunen en ze een onvergetelijke dag te bezorgen!

De leiders

Hier moet je zijn: