Nieuwsberichten‎ > ‎

Bekerwedstrijd SV Epe 5 - Vilsteren 2

Geplaatst 1 dec. 2011 23:51 door V.V. Vilsteren   [ 1 dec. 2011 23:52 bijgewerkt ]
Vilsteren 2, de vroege vogels van VVVilsteren. 

Zondag 27 november 2011

Weer of geen weer, vroeg of laat op de dag, het 2de van Vilsteren, oftewel Vilsteren 2, is altijd bereid voor een leuke pot voetbal! Zo ook op zondag 27 november, op het programma stond een bekerwedstrijd tegen Epe 5! 

Tijd: 8.00 Locatie: VV Vilsteren accommodatie “Ons Mikpunt’
Na een overheerlijke bak koffie, (die overigens niet uit de vol automatische koffie automaat kwam, deze was door onduidelijke redenen niet bereid, om ook maar 1 druppel koffie uit te geven) gingen we de herfstachtige storm tegemoet naar het altijd mooie Epe. 

Na een rit  van ongeveer 45 minuten, kwamen we aan bij het gigantische sportcomplexje van SV Epe. Na nog een consumptie te hebben kunnen bemachtigen in de spelersroom van Epe, werd na een verkleedpartij de kou uit het lichaam van 16 volwaardige mannen gewarming-upt! Tijdens deze warming-up kwamen we er al snel achter dat de wind (dikke storm) zeker niet gunstig was voor mooie en subtiele lange ballen, over het veld aan het bulderen was.  

Tijd: 9.50 Locatie: Kleedkamer 6, onder de spelersroom van SV Epe. 
Al snel werd duidelijk wat de opstelling was en werden de laatste aanpassingen doorgevoerd in het altijd goed voetballende 2de van Vilsteren. Met een gedachte: we winnen vandaag toch wel, gingen we vol goeie moed het veld op, veld 2, kleedkamer uit, eerste links. 

De eerste helft werd er zeer wisselvallig voetbal vertoond door beide op het veld spelende teams. De tegenstander kwam toch sterker over dan ons, ze waren feller en strakker met man dekken en deelde hierbij een paar stevige tikken uit. 
Bij 1 van deze duels kreeg onze gelegenheidsspeler, Jaron Veltmaat, een tik op de enkels, hij was nog in staat om de eerste helft uit te spelen maar moest er in de rust toch in geloven, zijn spelminuten voor deze voetbal partij waren voorbij. Naar mate de wedstrijd vorderde hadden beide teams kansen voor een voorsprong. Toch was SV Epe na een 1 op 1 met de keeper van Vilsteren goed genoeg om de 1-0 op het scorebord te noteren, bij wijze van dan, deze was namelijk niet aanwezig langs de zijkant van het veld. 

Tijd: 10.45 Locatie: Kleedkamer 6, onder de spelersroom van SV Epe. 
De rust was gekomen. We kwamen er met zijn allen achter, naar aanleiding van een goed woordje van Marco Niens, dat we deze wedstrijd niet mochten verliezen. 

Tijd: 11.00 Locatie: Veld 2, kleedkamer uit, eerste links. 
Na een zeer sterk begin van SV Epe 5, met zeker een altijd kansen van 100% kans tot een doelpunt, konden we na 10 minuten de rust en het vermogen tot voetballen weer creëren. Na een goede voorzet van Jarco Kalter, werd de bal door Henri Veltmaat met zijn gladde en tevens kale kop terug gekopt en werd de bal netjes binnen gelegd door Thomas Jutten hem zelf. 1-1. We dachten dat we dit zeker konden winnen en hadden ook zeker de 1-2 moeten scoren. Maar helaas dit was niet het geval. De keeper van de tegenstander vond het een goed idee om toch maar 1 keer in de hele wedstrijd iets te doen en haalde een schot van Jarco Kalter er netjes uit. 

Maar, onder het motto van, als de tegenstander niet scoort dan doen wij het wel, en ja, dat deden we! Een kwartier voor tijd kwam er een strakke voorzet van de rechtsbuiten van SV Epe 5, deze strakke voorzet werd onderschept door, ik wil de naam niet noemen, maar Harold Lugtenberg! Echter was deze voorzet strak genoeg om de bal via de voet van Harold Lugtenberg in het eigendoel van Vilsteren 2 te laten verdwijnen. 2-1 achter. 

Ons verzet was gebroken en kwamen kort daarna nog verder achter, 3-1. De wedstrijd was gespeeld. 

Tijd: 12.30 Locatie: VV Vilsteren accommodatie “Ons Mikpunt’ aan de bar! 
De verdriet van het verlies moest onder het genot van een alcohol vrije consumptie snel vergeten worden. 

Bedankt voor het Lezen!


Klik hier voor de foto's van de wedstrijd.