VUL DE CLUBKAS actie bij Jumbo Dalfsen

Geplaatst 14 sep. 2016 03:16 door V.V. Vilsteren   [ 18 sep. 2016 00:38 bijgewerkt ]
Jumbo Kamphuis Dalfsen

Woensdag 14 september om 8:00 begint de Jumbo VUL DE CLUBKAS actie.

Ronald Kamphuis van Jumbo Dalfsen
heeft € 15.000,00 te verdelen.

Wij als voetbalvereniging Vilsteren doen hier ook aan mee. Zoals bekend is Jumbo Dalfsen onze hoofd sponsor voor alle jeugdteams.

Boodschappen doen bij JUMBO Kamphuis in Dalfsen:

Bij elk €. 10,00 aan boodschappen ontvangt u een unieke code die €. 0,10 vertegenwoordigd. Je kunt deze code toekennen aan een van de deelnemende verenigingen en direct kans maken op een boodschappenpakket via de website www.vuldekas.nl/jumbokamphuis/. Je kunt ook de voucher met code in een postbus deponeren die in de winkel staat. De voetbal vereniging heeft hier een postbus taan met onze naam erop, nr. 21. Hoe meer vouchers via de website of in de postbus hoe meer geld voor onze vereniging wordt toegekend. Dit wordt na rato verdeeld.

De actie begint op woensdag 14-09-2016 om 8:00 uur en eindigt op dinsdag 06-12-2016 om 23:59 uur

De actie is een initiatief van Jumbo Kamphuis. De actie is dan ook alleen hier geldig.

Er valt ook nog iets extra's te verdienen om voor de winkel van Ronald iets ludiek te doen op een vrijdag avond of zaterdag door onze vereniging. Wie heeft er een goed idee voor een paar uurtjes. Hoe kunnen we onze vereniging presenteren? Wie komt er met een pakkend idee. Ronald heeft ook nog een 5-10 tal fietsen (geheel in stijl met JUMBO kleuren). je kunt hiermee een een ander combineren.

Sponsor commissie Voetbal Vereniging Vilsteren