Vilsteren 3 klaar voor het nieuwe seizoen

Geplaatst 22 sep. 2011 22:21 door V.V. Vilsteren   [ 30 sep. 2011 00:08 bijgewerkt ]

Na een zware voorbereiding is het seizoen dan eindelijk begonnen voor één van de smaakmakers van Salland en omstreken. Net voor het sluiten van de transfermarkt heeft het elftal van coaches Rob Hendriks en Dennis Kutterik zich weten te versterken met 3 sterke aanwinsten. Jeroen Nimeyer, Bas Breuker en Danny Nyenhuis hebben een handtekening onder een meerjarig wurgcontract gezet. De spelers zijn mede gekocht door middel van de transfer van Yoshio, die nu voor Urawa Red Diamonds in Japan speelt. Coach Hendriks alias “The Maestro” liet weten erg blij te zijn met deze aanwinsten. De groep bestaat nu uit 16 spelers, mochten er blessures voor komen dan hebben we niet net zoals voorgaande jaren direct een spelers te kort.

Het doel wordt verdedigd door de acrobatische en ervaren Erwin Niens.

De steun pilaren in de achterhoede, die veel weg hebben van een stel kleerkasten uit het Oostblok, zijn: Dennis Kutterik, Bastiaan vd Kolk, Andre Hulsink, Dennis Kok, Jeroen Nimeyer en Frank Koggel.

Het middenveld, vergelijkbaar met een groep Argentijnse straatvoetballers, bestaat uit: Jarco Kalter, Marc Ebbinge, Bas Breuker, Lars Hulsman en Swen Herbrink.

De Aanvallers, die de status van Braziliaanse bal goochelaren hebben, zijn: Marc Nijhoff, Maik Kutterik, Danny Nyenhuis en Remy Herbrink.

Het team begint al goed op elkaar ingespeeld te raken. Dit komt mede door de goede trainingen van Marcel Vree, hij zorgt er voor dat de spelers fit en met een afgetraind lijf het veld kunnen betreden. Het seizoen is goed begonnen met 2 overwinningen, een zakelijke 3 – 2 thuis zege tegen OVC 3 en een dik verdiende 2 – 4 uit-winst tegen Rohda Raalte 17. Dit seizoen probeert deze gezellige formatie mee te gaan draaien in de top van de ranglijst. Dit gaat geen gemakkelijke opdracht worden maar met de nodige evaring, creativiteit en Sallandse nuchterheid staat er een sterk team op het veld. Als deze rakkers het bekende aanvallende en aantrekkelijke spel gaan spelen zijn ze een niet te onderschatten outsider voor de titel. Ook hebben de jongens een groot aantal fans met een sfeervolle harde kern beter bekend als de V-SIDE. Bent u ook benieuwd naar de verrichtingen van deze glad geschoren womanizers, houdt dan de site van Voetbal Vereniging Vilsteren goed in de gaten en kom naar hun wedstrijden kijken.
Johan Derksen Voetbal International.