Bijeenkomst voor de ouders van de jeugd: kledingfonds

Geplaatst 19 mei 2014 00:53 door V.V. Vilsteren   [ 19 mei 2014 00:53 bijgewerkt ]
Opzetten van een kledingfonds.
Maandag 26 mei is er een informatie avond over het sponsorbeleid van de voetbal vereniging Vilsteren.
Hierbij nodigen wij alle ouders van de jeugd uit, aanvang 20:00 uur in kantine "Ons Mikpunt".

Zoals op de verengingsdag besproken willen wij graag met de ouders van de jeugd een en ander toelichten op het nieuwe sponsorbeleid. We hebben hiervoor ons huiswerk gedaan en inmiddels een hoofdsponsor gevonden. Ronald Kamphuis van JUMBO Dalfsen heeft ons toegezegd medewerking hierin te verlenen. Ook de bestaande sponsoren hebben akkoord gegeven voor subsponsoring.

De gehele jeugd wordt volgend seizoen voorzien van shirt, broek en kousen.  Vanaf de mini’s tot eind junioren.  De spelende jeugdleden zijn dan ieder jaar gegarandeerd van een tenue. Om een ander te realiseren willen wij een kledingfonds oprichten voor de jeugd.

In de vooraankondiging hebben we de datum 22 mei genoemd, dit is achteraf een niet te realiseren datum geweest voor de sponsorcommissie. Excuus voor de verwarring.

Jullie zijn van harte uitgenodigd op maandagavond 26 mei 2014.
In de kantine van de vereniging en we willen graag om 20:15 uur beginnen.

De sponsorcommissie V.V. Vilsteren