Cadeau van Camping Laarbrug: Tribune

Geplaatst 20 aug. 2016 00:44 door V.V. Vilsteren
Afgelopen donderdagavond, voor aanvang van de wedstrijd Vilsteren 3 en Camping Laarbrug, werden wij blij verrast met een super mooi cadeau. Namens Camping Laarbrug werd ons een hele mooie eretribune aangeboden door Kees , Marja en Tom Bakker eigenaren van Camping Laarbrug.

Al jaren voetballen wij een wedstrijd tussen camping Laarbrug en het derde team van Vilsteren waar Kees als spits rond huppelt, de inzet is de " Kees Bakker schaal".
Deze schaal hangt de laatste jaren te pronken achter de bar van camping Laarbrug.

Helaas is de schaal ook dit jaar weer gewonnen door de spelers van de camping, maar wij zullen er volgend jaar alles aan doen om deze schaal weer naar Vilsteren halen.

Dit jaar is er voor het eerst ook gestreden om de "Marja Bakker schaal'' door de dames van Vilsteren en de dames van de camping. In een gelijk opgaande strijd waren de dames van de camping toch iets slimmer dan de dames van Vilsteren en wonnen deze sportieve partij dan ook met 3 -0, en daarom gaat deze schaal pronken naast de schaal van de heren achter de bar van de camping. Maar de meiden van Vilsteren zullen er volgend jaar alles aan doen om deze schaal de lege plekken in de kantine van Vilsteren te doen vullen.

Wij hopen deze sportieve strijd nog jaren voort te zetten,en wij willen de familie Bakker dan ook ontzettend te voor dit mooie cadeau en het zal een mooi plekje krijgen op ons sportpark.

Gerard Rietman
Voorzitter V.V. Vilsteren