Carnaval in Vilsteren

Geplaatst 21 jan. 2018 01:35 door V.V. Vilsteren   [ 21 jan. 2018 01:35 bijgewerkt ]
Hallo voetbalhelden, jong en oud, met of zonder buikje.

Voordat we met de tweede seizoenshelft gaan beginnen, hebben we nog mooi de tijd om een weekend lang samen carnaval te vieren. Zaterdag 3 februari
Als opwarmer is er voor de wagenbouwers, loopgroepen en iedereen die van carnaval houdt een Happy Hour om 17.00 uur.
Zondagmorgen 4 februari
Graag zie ik jullie om 11.00 uur weer in de tent voor de kerkdienst (overnachten in de tent wordt niet op prijs gesteld). Het belooft een hele mooie viering te worden.

De carnavalsvereniging heeft weer voor een prachtig programma gezorgd. Deze ziet er als volgt uit:

Vrijdagmiddag 9 februari
Kindercarnaval in het parochiehuis
Vrijdagavond 9 februari
Feest in onze supermooie tent met de band Wir sind Spitze!
Zaterdagmiddag 10 februari
Gezinscarnaval in het parochiehuis voor jong en oud
Zaterdagavond 10 februari
Feest in de tent met Black Tie Monkey Squad
Zondagmiddag 11 februari
Na de mooie optocht weer een grandioos feest in onze tent met One Two Trio
Dinsdagmiddag 13 februari
Foekepotten

Natuurlijk zal het hele weekend “King Size Drive In” met onze eigen DJ Joop de muziek verzorgen. Kijk op onze site www.piepenplas.nl voor nog meer informatie en vele foto’s van afgelopen jaren.

Namens carnavalsvereniging “De Piepenplassers” wensen wij jullie allemaal succes met de voorbereidingen en hopen jullie te verwelkomen op het super gezellige carnaval in ons mooie Piepenplasdorp.

Groeten van Jeugdprins Jelmer de 1e uit de Vlierhoek en Prins Gijs de 1e uut Hessum. Alaaf!