Carnaval in Vilsteren

Geplaatst 16 feb. 2020 03:30 door V.V. Vilsteren   [ 16 feb. 2020 03:31 bijgewerkt ]
Beste Voetbalvrienden en vriendinnen,

Het tweede seizoen is goed en wel begonnen, spelers zijn net warm gedraaid, Hebben het balgevoel weer te pakken en de derde helft vast goed getraind! Hoogste tijd voor welverdiend weekendje vrij, om volledig in het carnavalsgedruis te duiken!

De carnavalsvereniging heeft weer een mooi programma neergezet en ziet er als volgt uit.

Vrijdagmiddag 21 februari:
Kindercarnaval vanaf 13.30u in de Nieuwe Ruif
DJ Robin

Vrijdagavond 21 februari:
De Feestdirecteuren
Pater Moeskroen
DJ Delight

Zaterdagmiddag 22 februari:
Vanaf 16.00u gezinscarnaval in de Nieuwe Ruif voor jong en oud.

Zaterdagavond 22 februari:
Feestnation
Beatcrooks
DJ Delight

Zondagmiddag 23 februari:
Carnavalsoptocht 3x om de kerk
King Size Drive in zorgt voor de allerlaatste keer voor de feestelijke muzikale omlijsting
Ronny Ruisdael

Dinsdagmiddag 25 februari:
Foekepotten voor de mini piepenplassertjes.

Kijk ook op onze site www.piepenplas.nl voor meer informatie.

Namens de carnavalsvereniging “De Piepenplassers” wens ik jullie allemaal succes met de voorbereidingen op het carnaval en wij rekenen erop jullie allemaal te zien!

Sportieve groet, Prinses Roelien de 1e van de Vlierhoek & Jeugdprins Stijn de 1e van de Vlierhoek