Clubblad houdt op te bestaan!

Geplaatst 1 apr. 2011 05:27 door V.V. Vilsteren

!!Belangrijke mededeling!!

Geachte Leden,

Onze website is alweer drie maanden online en wordt gezien de bezoekers aantallen goed bezocht.

Gezien het aantal bezoekers per pagina valt op te merken dat er goed gebruik van gemaakt wordt door onze eigen leden. Dit is natuurlijk een goede zaak en bevestigd het belang van een eigen website.

Momenteel wordt er naast de website nog steeds het toppertje en ons clubblad de Molenesch Toppers uitgebracht.

Gezien dat alle informatie op onze website te vinden is, hebben wij binnen het bestuur besloten om met ingang van het nieuwe seizoen (seizoen 2011-2012) te stoppen met zowel het toppertje als het clubblad De Molenesch Toppers.

Enkele redenen hiervoor zijn:

• Alle informatie is op de website te vinden, deze word bijna dagelijks bijgewerkt en is dus altijd up-to-date.
  • Besparing van veel werk: Redactioneel, kopiëren, vouwen, nieten en bezorgen.
  • Besparing van kosten: Papier, kopieerkosten, bezorgkosten e.d.
  • Adverteerders en sponsoren van het clubblad proberen wij op de website te krijgen met een directe link tot hun eigen website.

Wij beseffen ons als bestuur terdege dat vele mensen het jammer zullen vinden dat ons clubblad verdwijnt, toch hebben wij als bestuur (mede om bovenstaande redenen) besloten om het wel door te voeren.

Geen internet?

Als er mensen zijn die niet over internet beschikken en wel over de nodige informatie moeten beschikken, kunnen dit kenbaar maken bij een van de bestuursleden.

Voor die mensen zoeken wij dan een passende oplossing.

Iedereen bedankt!

Voor alle vrijwilligers die de afgelopen 25jaar (het clubblad bestaat dit jaar namelijk 25 jaar) medewerking hebben verleend om het clubblad te maken, kopiëren, vouwen, nieten, bezorgen e.d. worden op passend manier bedankt, het bestuur komt hier op terug.

Hopelijk kan iedereen achter het besluit van het bestuur staan.

Namens het bestuur,

Frank Veltmaat.