Nieuwsberichten‎ > ‎

Compleet nieuw tenue voor het 1e van VV Vilsteren

Geplaatst 11 apr. 2017 01:59 door V.V. Vilsteren   [ 11 apr. 2017 02:00 bijgewerkt ]
Bouwbedrijf Salbam BV en restaurant/café De Nieuwe Ruif hebben het 1ste elftal in een nieuw outfit gestoken. 

Compleet met trainingspak, leidersjassen en sporttassen. Een nieuw tijdperk met 2 hoofdsponsoren. Sponsorcommissie en natuurlijk de gehele vereniging is trots op deze ontwikkeling. Bestaande sponsoren te behouden is knap en dankzij Frank Veltmaat en Bas Herbrink van  Bouwbedrijf Salbam BV is het ook ditmaal weer gelukt om de hoofdselectie van VV Vilsteren er netjes bij te laten lopen. 

Een nieuwe hoofdsponsor erbij vinden is ook knap, dankzij de toezegging van Gert-Jan van Lochem, eigenaar van Herberg de Klomp en De Nieuwe Ruif, pronkt nu ook het logo van De Nieuwe Ruif op de tenues. Freddie Lohuis, gastheer bij De Nieuwe Ruif, is trots. 
Bouwbedrijf Salbam en De Nieuwe Ruif passen prima bij elkaar, zijn ten slot van rekening al buren. Het eerste elftal heeft al meerdere punten gepakt in het nieuwe tenue, en bij de officiële overhandiging van de tenue’s werden beide sponsoren sportief en vriendelijk bedankt.


De selectie in het nieuw is natuurlijk geweldig, echter alle senioren van VV Vilsteren zijn of worden in het nieuw gestoken. Inclusief ons dames team en het 35+ team. Dit in combinatie met een kledingfonds binnen ons vereniging.

Elke week brengen we een elftal onder de aandacht. Volg Social media en natuurlijk onze website en lees wie VV Vilsteren nog meer een warm hart toedraagt.