D1 is kampioen!!!!!!!!!

Geplaatst 27 nov. 2010 10:00 door V.V. Vilsteren   [ 28 nov. 2010 01:26 bijgewerkt ]

VV Vilsteren D1 had op zaterdag 27 november 2010 de kampioenswedstrijd tegen SDOL uit Luttenberg.

Er waren enorm veel mensen uit Vilsteren meegekomen om ons te steunen. Dit vonden wij natuurlijk super leuk, bedankt daar voor.

Na een spannende wedstrijd werd het op het einde 1-0 voor Vilsteren !!! Helaas scoorde de  SDOL ook nog 1-1. Maar een gelijkspel was genoeg voor het kampioensschap !!!

Dus is D1 kampioen !!!

Daarna met kleren onder de douche: wat een feest ! Daarna afdrogen en naar de kantine in Vilsteren waar we een zakje chips kregen en op een platte wagen door Vilsteren gingen.

Toen we terug waren kregen we een cadeautje van de sponsor en een bakje patat met drinken.

Wat een fantastisch kampioenschap !!!