Details jeugkamp komend weekend

Geplaatst 23 aug. 2016 01:04 door V.V. Vilsteren   [ 23 aug. 2016 01:04 bijgewerkt ]
Vrijdagavond 26 en zaterdag 27 augustus wordt het jeugdkamp gehouden. Hierbij ontvangen jullie detailinformatie over dit kamp:

• Om 19.00 uur zijn de minis, de F en de E-jeugd welkom in de blokhut van de scouting zonder fiets. Zij zullen hier de avond en nacht doorbrengen.
  • Om 19.30 uur is de D, de C en de B-jeugd welkom in de kantine. Zij hebben hier een avondprogramma en zullen dan overnachten in tenten.
  • De volgende ochtend gaan we gezamenlijk ontbijten in de kantine.
  • Vanaf  10.30 uur is er een voetbalclinic georganiseerd door “voetbalparty” op het nieuwe kunstgrasveld.  Je moet dan denken aan oa. latje trappen, snelheidsmeter, pannaboarding en nog veel meer. Dit is voor alle jeugdleden.
  • Het programma zal tot ongeveer 14.30 uur duren waarna we het kamp afsluiten.
  • Alle ouders zijn ook welkom om 10.30 uur om alle verrichtingen van de jeugd te bekijken.

BELANGERIJK:  Het jeugdkamp is op basis van de indeling van vorig seizoen was, dus seizoen 2015/2016. Ook de jeugdleden die net gestopt zijn of bij een andere vereniging gaan voetballen zijn van harte welkom.

Wat dien je mee te nemen:
  1. slaapzak en kussen
  2. luchtbed
  3. pyama en toilet spullen
  4. warme trui o.i.d.
  5. verenigingstenue voor de clinic.

Als er speciale dieet of andere wensen zijn horen wij dit graag!!

Voor noodgevallen kun je bellen met Arjan Bosch 06-51625969 of Marco Langenkamp 06-13568006

Tot dan!!!!

Groeten jeugdkampcommissie