Nieuwsberichten‎ > ‎

Einde van een tijdperk.....

Geplaatst 25 aug. 2016 00:14 door V.V. Vilsteren   [ 4 sep. 2016 00:55 bijgewerkt ]
Gladgeschoren Womanizers houdt op te bestaan.

Welkom bij dit gesprek tussen Johan Derksen en Jan Boskamp.

Jan: he Derksen hebt jij het al gehoord, die Gladde Womannogwat houden op met bestaan.

Johan: natuurlijk ben ik op de hoogte en het verbaasd mij nog dat deze groep zo lang heeft weten te presteren. De motivatie, strijd en sfeer waren natuurlijk altijd wel aanwezig en in een bepaalde vorm was er ook wel kwaliteit te ontdekken maar, de leeftijd begon bij een aantal toch echt mee te spelen.

Jan: oja joh?

Johan: wees nu even realistisch, als je als team in zowel de 1e en 2e maar vooral in de 3e helft uitblinkt dan eist wel zijn tol.

Jan: wat loopt jij nu te zeuren Johan, ze gaven altijd alles die jongens.

Johan: maar Jan, jongens zijn het al lang niet meer, de meesten hebben thuis al niks meer te vertellen, die zijn al blij als ze er 1 keer in de maand op mogen. En verder liggen ze krom voor de hypotheek.

Jan: neem nou die uh dinges is hoe heet ie ook al weer Stijf.

Johan: je bedoelt Stef Herbrink.

Jan: ja die ja, Herbrink.

Johan: ik vond hem de laatste tijd inderdaad wat stijfjes overkomen.

Jan: maar het is toch echt de drijvende kracht van het team en de motor van het middenveld.

Johan: het is een leuke speler maar, ik heb persoonlijk meer met dat jochie Casper. Daar zit nog wel talent in, die is nog jong en hij durft zijn actie te maken daar hou ik van.

Jan: maar bier zuipen kent hij niet, en volgens mij moet hij nog ff wat spek gaan vreten. Nee, doe mij maar die Ebbinge hij is met zuipen gelijk als met voetballen, hij probeert het met alle macht, maar uiteindelijk weet ie ook wel dat hij het niet ken.

Johan: Mark is een lekker driftig ventje maar dat houdt het mee op. Ik had ook wel iets met Bastiaan van de kolk.

Jan: oja joh

Johan: ja zeker, dat is een voorstopper bij uitstek. Hij is echt gedreven en gaat er vol voor.

Jan: donderstraal toch op man, hij gaat vol voor de enkels en rent vaak als dwaas het hele veld over. Ik zie meer in die Jorien Nijhoffert.

Johan: Jurjen Nijhoff?

Jan: ja die ja. Echt leider van het veld, speelt heel slim en zet de lijnen uit.

Johan: oké die jongen kan voetballen maar, hij heeft toch veel last van blessures. Eigenlijk is ie gewoon over de top. Ik ben wel fan van Remco Legebeke, die jongen speelt wel is waar met de reserve bal onder zijn shirt maar hij gebruikt zijn lichaam goed. En een goede pass heeft hij wel.

Jan: dat klopt maar conditie hebt die gozert niet. Doe mij Maik Kuttelik maar, hij heb niet veel conditie maar geeft niet op en maakt veel meters.

Johan: ja maar beste Jan de meeste meters loopt hij voor niks, en daarbij, hij heeft ooit eens een klein tikkie gehad in Lemelerveld en sindsdien valt zijn niveau me erg tegen. Het niveau van Lars Hulsman daarin tegen is beter. Die jongen heeft een goeie trap en haalt meestal wel een voldoende.

Jan: alleen als ie zin heb. Anders zie je hem ook niet. Doe mij Andre Hulsink maar, een echte back. Daar kom je zo maar niet langs.

Johan: als hij op tijd is heb je er wat aan. Maar laat hem niet opbouwen, hij is al blij als de bal naar de zelfde kleur shirt gaat. Ik zag wel iets in Jeroen Niemeyer, kop sterk en niet te beroerd om te werken en af en toe een nuttige overtreding te maken.

Jan: ja maar Johan, snelheid heb die gozert niet en de hele wedstrijd voetballen, ho maar. Zijn meissie zorgde trouwens wel netjes voor de shirts. Maar wat ik wel een goede speler vind is die Kay Wollenburg.

Johan: alsjeblieft Jan, volg eens is een cursus namen onthouden, het is Wellenberg.

Jan: ja die ja, dat ventje heb een schot in z’n poten joh…. Daar gaan de meesten voor aan de kanten, en zowel met zijn linker been als zijn rechter.

Johan: ja maar opbouwen kan hij niet want hij is op iedere plek aan het roeien. Ik ben een liefhebber van Erwin Niens, ze noemen hem ook wel Bels. Deze jongen is er vanaf het begin al bij en was een echte zekerheid in het doel. Hij is jaren op topniveau blijven presteren alleen op het laatste begonnen de jaren te tellen en dan liet hij er sporadisch is een balletje door.

Jan: daar ben ik het mee eens maar, geef Belsie geen balletje terug, daar houd hij absoluut niet van.
Die Frank Kogel ofzo uh… Koggel, dat is ook een sterke verdediger houd veel tegen een heeft een goeie timing.

Johan: ja maar opbouwend ben ik er niet van onder de indruk en qua timing zit hij er ook wel eens naast, dan wil hij de tegenstander nog wel eens raken. Ik heb ook wel een zwak voor Tom Bakker. De inzet en strijd daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Jan: pleurt op Johan, hij loopt als een blinde rond in het veld man. Dan zie ik Tomas Giesen liever, die gaat er vol voor en is super snel.

Johan: kom op Jan, die Giesen kan als wissel speler nog buitenspel staan en van een wekker heeft hij nog nooit gehoord. Wat pas echt een goede speler is dat is Dennis Kok. Hij kan redelijk voetballen maar keepen is echt zijn ding, katachtige reflexen en kan zijn doel goed verkleinen. En zolang keept hij nog niet. Hij pakt het snel op en zeg nou zelf Jan, als je al zo snel zoveel vertrouwen uitstraalt dan heb je wel klasse.

Jan: helemaal mee eens. Een goede keuze om te gaan keepen. Je ziet de verdediging ook relaxed spelen. Dat is ook fijn spelen als je zo’n keeper achter je heb. Deze jongen kan nog jaren mee op top niveau. Dat had ik ook gehoopt van Remy Herbrink. Dat was ook een klasse voetballer. Altijd gedreven, snel en een sterk schot.

Johan: het is jammer dat hij zulke slechte knieën heeft. Daar hadden we nog lang van kunnen genieten, hij heeft een actie in huis en beschikt over schorend vermogen.

Jan: Wat voetbal betreft is het misschien maar beter dat dit team uit elkaar kaar gaat en onderverdeeld word. Maar we hebben wel genoten van de sfeer en strijdlust van deze kerels.
Ze stonden er wel voor elkaar en er is ook een echte vriendschap ontstaan.

Johan: ik heb vernomen dat de heren een jaarlijkse reünie willen houden en dat gaat naar alle waarschijnlijkheid in Duitsland plaats vinden. Het schijnt dat Kay en Mark dat de eerste keer gaan regelen. Dit laat trouwens wel weer zijn hoe hecht team deze jongens waren. Of ze willen gewoon graag weer bier zuipen. Uiteindelijk moet ik toch bekennen dat ik al die jaren wel fan van ze ben geweest. Heren bedankt voor een geweldig tijdperk.

Ons rest nu nog maar 1 ding te zeggen:
Gladgeschoren Womanizers for Life

Johan Derksen en Jan Boskamp