Nieuwsberichten‎ > ‎

Eindstand dartcompetitie

Geplaatst 4 mrt. 2013 11:15 door V.V. Vilsteren

Helaas helaas, de dartcompetitie van dit seizoen is alweer afgelopen. Maar niet getreurd volgend jaar zijn we weer terug.

Afgelopen vrijdag hebben we een goede afsluiter gehad voor dit seizoen. Met spannende partijen en een goede opkomst. Zelfs Dennis Kok wou op de aller laatste dag nog even 16 puntjes mee pakken. Ook hadden we een nieuwkomer dit seizoen. Fedor Hendriks. De 1ste keer dat hij mee doet, maar toch 7de worden. Niet zo verkeerd dacht ik zo. Eigenlijk alle wedstrijden lang waren de plaatsen 1 en 2 al bekend. De 2 Marcel’s hebben deze 2 plaatsen lang opgeëist. Marcel Koggel heeft de nummer 1 positie ook weten te behouden. Alleen Marcel Vree is toch iets weg gezakt. Dus in het eind klassement hebben we een nieuwe nummer 2. Gerard Rietman. En met als nummer 3 Rick Bovenmars. Onze enthousiasteling. Halverwege het seizoen hebben we Frank Veltmaat ook nog een donderdagavond van zijn bank geplukt (ook nog een nieuwkomer trouwens). Helaas kon hij de laatste paar keren niet, toch heeft hij het netjes gedaan met de 9de plek. Vorig jaar ging de aanmoedigingsprijs naar Swen Herbrink, dit jaar is dit broertje lief Remy Herbrink geworden. Hij heeft minimaal 4 keer mee gedaan in de voorrondes en was er ook met de finale.

Daarnaast willen Marcel en ik, Jan graag bedanken, voor het systeem via de beamer. Zag er erg professioneel uit. Rinus natuurlijk ook weer bedankt voor de gastvrijheid in de kantine, en uiteraard alle spelers bedankt voor dit seizoen weer. Volgend jaar zijn we weer terug. Dus schrijf het maar vast in je agenda. Darten seizoen 2013/2014 start in de winterstop van de voetbal!!

Zal Marcel Koggel dan voor de 3de keer zijn titel kunnen verdedigen?

Tot volgend jaar, Marcel Vree en Sharon Rietman