Nieuwsberichten‎ > ‎

Eindstand dartcompetitie

Geplaatst 12 mrt. 2014 23:07 door V.V. Vilsteren   [ 12 mrt. 2014 23:07 bijgewerkt ]
Het einde van het dartseizoen 2013 - 2014 zit er weer op. Ook dit jaar is alles weer goed verlopen, alhoewel alleen de opkomst soms nog wel wat beter mag zijn. Wij als organisatie hebben ook vernomen dat er een aantal andere jongens van darten houden, maar niet goed mee durven te doen. Kom gerust volgt seizoen een keer mee doen en je zult zien dat het bere gezellig is. Ook dit jaar hadden wij weer een nieuwkomer. Bram Knol. Schoonzoon en zwager van de familie Rietman. Top dat je er was Bram en goed oefenen bij de familie Rietman en we zien je volgend seizoen weer?! Dit seizoen was Fedor Hendriks toch eigenlijk wel de knaller. Vorig jaar voor het eerst mee gedaan en toen 7de geworden. Dit seizoen streed hij samen met Rick Bovenmars om de 2de plek en ook om Marcel Koggel van de 1ste plaats te stoten. Helaas liet Fedor op de finale avond het helemaal liggen en zakte naar de 4de plaats. Helaas voor Rick hij had kansen om Marcel Koggel van de troon te stoten, maar met het uitgooien in de finale om de 1ste plaats liet hij het helaas liggen. Maar eindigt wel op een prachtige 2de plaats.
Dit jaar ging de aanmoedigingsprijs best wel verrassend naar Gerard Rietman, die vorig jaar nog 2de is geeindigd. Geniet van je biertjes Gerard. Henri Tuin ging er met de cadeaubon van Keurslager Veltmaat t.w.v €10,- vandoor. Dit was de 3de plek. De 2de plek was zoals genoemd voor Rick. Hij ging er met een cadeaubon van Keurslager Veltmaat t.w.v. €15,- er vandoor. En net als de vorige 2 jaren is ook dit jaar Marcel Koggel er weer in geslaagd om zijn titel te verdedigen. Hij ging er met een cadeaubon ook van Keurslager Veltmaat maar dan t.w.v €25,- er vandoor.
Daarnaast wil wij Rinus heel erg bedanken voor zijn aanwezigheid in de kantine. De kantine was telkens open en er was weer genoeg te eten en te drinken. En uiteraard willen wij de darters bedanken en wij zien jullie hopelijk de volgende winterstop weer terug!
 
Groeten,
Marcel Vree en Sharon Rietman