Nieuwsberichten‎ > ‎

F2 V.V. Vilsteren

Geplaatst 28 jan. 2017 07:27 door V.V. Vilsteren   [ 28 jan. 2017 07:27 bijgewerkt ]

Het is al weer enige tijd gelden dat we een bericht hebben kunnen lezen over de toppers van JO9-2G of zoals normale mensen dat zeggen de F2 van VV Vilsteren. 

Na hun transfer vanuit de mini's zijn de mannen van de F2 aan het echte werk begonnen! Geen kleine partijtjes meer van 4 tegen 4, maar echte wedstrijden op een groot veld en grote goals.

Met veel genoegen zal ik de spelers even benoemen en hun enorme kwaliteiten met u willen delen.

We beginnen met de verdediging:

Giel:

Onze rots in de branding! Als keeper is hij Vilsters hoop in bange dagen. Met zijn katachtige reflexen is hij een kwelling voor de spitsen van de tegenpartij....altijd scherp en met volle concentratie volgt hij het spel van seconden tot seconden. Ook als hij even niets te doen heeft blijft hij scherp en alert en zal nooit zijn gedachten laten afdwalen. De ene redding is nog briljanter dan de ander en de spaarzame pingels die we tegenkrijgen red hij nog mooier dan Tim Krul! Dit is een groot keepers talent waar we nog veel plezier van gaan hebben.

 

Tijn:

Onze laatste man. Wat een geweldige voetballer is deze jongen!  heeft een goed schot in de poot en is een ras verdediger. Hij is de aanvoerder van het elftal en verteld dan ook precies wat de andere spelers moeten doen. Je merkt de gretigheid bij hem om wedstrijden te willen winnen! Maar wel op een eerlijke manier. Hij zal dan ook nooit een overtreding maken en altijd voor de bal gaan in plaats van de enkels van zijn tegenstander! Nog een paar jaartjes en de nieuwe Jaap Stam is een feit!

 

Finn:

Wat een harde werker is dit! Technisch een hele goede voetballer die een enorme goede pass heeft. Behoud achterin het overzicht en legt de bal op de stropdas van onze voorhoeden. Daarnaast heeft hij als wapen zijn vrije trap. Ronald Koeman zou jaloers zijn als hij de trappen van Finn zou aanschouwen! Tijdens de training merk je ook altijd opperste concentratie bij hem en zal hij altijd bij de les zijn en precies doen wat de trainers van hem vragen.

 

Dan ons middenveld:

Benthe:

Deze jonge man heeft een grote ontwikkeling meegemaakt sinds zijn transfer vanuit de mini’s. Op het middenveld is hij een grote stoorzender voor de tegenpartij. Je ziet elke wedstijd weer dat hij beter aan het worden is. Hij mag maar al te graag zijn kunstjes laten zien op de training! Benthe is ook altijd goed gehumeurd op de zaterdagochtend en niets is hem te veel! Hier staat de nieuwe Arjan Robben aan de deur te kloppen

 

Gijs:

Een bikkelharde middenvelder. Heeft de laatste wedstrijden de smaak goed te pakken en gaat steeds beter voetballen. Hij gaat steeds beter het duel aan en je merkt dat hij enorm aan het groeien is in zijn voetbaltalenten. Ook voor de wedstijd is hij altijd op en top gefocust en zal dan ook nooit met zijn maatje Sam aan het spelen zijn of kwajongens streken aan het uithalen zijn….alles voor de wedstrijd is zijn motto.

Leroy:

Onze laatste aanwinst binnen ons prachtige team! Op het middenveld is hij een echt werkpaard behoud het overzicht en bediend met een uitstekende pass zijn team maatjes. Is niet bang om de laatste man te zijn als de rest weer eens te veel naar voren speelt. Ook Leroy zie je elke wedstrijd meer groeien in zijn voetbal kwaliteiten. Hij wacht dan ook altijd netjes met het vertellen van randzaken aan de trainer wat hij zoal op school gedaan heeft tot de training is afgelopen complete focus tijdens zijn weg maar de voetbal top is zijn streven.

Sam:

De dirigent in de middencirkel. Hij heeft een enorme drijf naar voren en pikt daardoor ook regelmatig zijn goaltje mee!  Hij weet altijd zich goed te positioneren bij vrije trappen in inworpen en zo een aanspeelpunt te zijn. Sam gaat ook steeds beter schieten en dribbelen ik zie een echte Coen Moulijn in hem. Ook is hij nooit te beroerd om zijn verdedigende taak uit te voeren! Aan alles merk je dat deze jonge het ver gaat schoppen! Ik voorspel Feyenoord 1……..maar dan moet hij soms iets minder laten zien dat hij het talent van zijn vader heeft.

 

En last bot not least onze voorhoede:

Vince:

Onze eigen Cristiano Ronaldo! Of was het nu Messi? Ik weet het even niet meer!!! Wat ik wel weet is dat hij een heel groot talent is! Hij is dagelijks bezig met voetbal en dat zie je op het veld! Scoort de ene goal na de andere en is samen met zijn maatje Syp een onverslaanbaar Duo. Hij zal dan ook nooit een voetbaltraining overslaan om andere hobby’s uit te voeren zoals paardrijden. Ook overspelen is iets waar hij altijd voor open staat, maar al te graag laat hij zijn maatjes een keer scoren. Ook bij hem voorspel ik een grote toekomst in de voetbal! Feyenoord 1 zeg ik U….of was het nu die club uit 020…..of Barcelona….nee wacht Real Madrid geloof ik…… afijn het jong kan wel een potje voetballen!

Syp:

Onze eigen Cristiano Ronaldo! Of was het nu Messi? Ik weet het even niet meer!!!....   ;) Wat een dribbelkoning is deze jongen na een geweldige pass vanuit onze bikkelharde verdediging of onze technisch middenveld weet Syp altijd weer klaar te staan om het doel van de tegenpartij te bestormen. De goals die deze jongeman gemaakt heeft zijn al niet meer te tellen. Hij heeft ook altijd begrip voor de overige van het elftal als deze net even iets minder zin hebben in voetbal dan hijzelf. Hij kan dan ook heel goed tegen zijn verlies en geeft dan ook ruiterlijk toe dat de tegenpartij gewoon beter was! Je merkt het al nog zo een enorm talent binnen VV Vilsteren. Ik ben laatst al gebeld vanuit de Kuip en ben nog aan het onderhandelen over de transfersom………de gemiste oproepen uit 020 doe ik nog even niets mee……

De Mini's:

Halverwege het seizoen zijn er op de training 3 jonge dames op het veld verschenen. Lotte, Mees en Lonne trainen als mini's mee met de F2. De eerste momenten op het veld waren nog even wennen maar al snel voelde de dames zich helemaal thuis op het voetbalveld. Al gauw werd opgemerkt dat de dames maar al te graag willen voetballen en doen hun uiterste best om de weg richting de top in te zetten. Mees heeft zelf al een wedstrijd met de F2 mee mogen spelen en hier was al duidelijk te zien dat ze over meer talent en voetbal kwaliteiten beschikt dan haar vader en oom samen.....

De leiding:

Ook moeten we niet vergeten dat deze helden begeleid worden door een stel zeer ervaren leiders en trainers, ik zal ze even kort de revue laten passeren:

Casper:

Al meerdere seizoenen is deze doorgewinterde trainer op de Vilsterse velden te bewonderen. Hij heeft een goede klik met alle spelers en kan als geen ander zijn eigen voetbaltalent overbrengen op de mannen. Tijdens de training merk je dan ook het geweldige overwicht van deze jongeman. Hij brengt de heren direct in het gareel met zijn luide stem als zij denken iets anders te moeten doen dan voetballen.

Jari:

De jongste trainer binnen ons sterrenteam. Zelf schittert hij in het 1e elftal van VV Vilsteren en niet geheel onverdienstelijk!. Nadat de hoofdtrainer van de F2 door een klein pijntje aan de enkel de training niet kon geven stond Jari direct te trappelen om de pupillen van de nodige voetbal lessen te voorzien. Hij is heel fanatiek maar zal met een wedstrijdje of oefening natuurlijk wel altijd de pupillen laten winnen om hun zelfvertrouwen niet te veel de kop in te stampen.

Bas:

De rust zelve! Hij weet de spelers voor de wedstrijd dan ook altijd goed te motiveren en op hun plek te zetten. Tijdens de wedstrijd houd hij alle talenten goed in de gaten en geeft goede aanwijzingen. Als invaltrainer heeft hij de zaken altijd piekfijn in orde en verlopen de trainingen vlekkeloos heb ik mij laten vertellen. Bas is dan ook een onmisbare kracht binnen ons team.

De man die de wissels verzorgt! Met zijn arendsoog houdt hij onze mannen goed in de gaten en wisselt de spelers wanneer deze niet geheel aan zijn verwachtingen voldoen od de vermoeidheid toeslaat. Ook rent hij geregeld het veld op met de waterzak om de geblesseerde spelers weer op te lappen!

Maike:

Daar hebben we de manager van het hele zooitje! Alles is altijd tot in de puntjes verzorgt en de schema’s vwb het rijden, tijdstippen van verzamelen alsmede alle administratieve handelingen zijn haar meer dan toevertrouwd. Maike wordt soms omschreven als (lichtelijk) fanatiek….…..Dit zou zich dan moeten uiten tijdens de wedstrijden waar zij luidkeels boven alle ouders uitkomt……… en de mannen de juiste kant op dirigeert op het veld. Wat haar siert is dat als de tegenpartij hun zaken niet op orde heeft zij altijd kalm en beheerst blijft………

En dan niet te vergeten onze trainer /coach,

Dennis:

Dat Dennis een leidinggevende functie heeft op zijn werk is het team niet ontgaan! De jongens van F2 luisteren dan ook altijd met diep respect naar deze drilinstructeur!

De jonge honden van F2 worden dan ook helemaal klaar gestoomd voor het betaald voetbal.

Met alle technische tactieken: balletje hier, pass daar, overspelen en natuurlijk verdedigen komt het allemaal op een speelse manier weer voor elkaar!

Wat typerend is voor Dennis, dat hij altijd super veel geduld heeft voor alles, hij zal tijdens de wedstrijden ook niet snel te horen zijn en blijft dan ook altijd keurig op de bank zitten.

Al met al een “van Bronckhorst” die zijn team naar het kampioenschap brengt.

Uiteraard is hetgeen hierboven is beschreven met een dikke knipoog….mochten er mensen zijn die dat nog niet door hadden. De meeste dingen die beschreven zijn berusten wel op waarheid, en ik nodig u dan ook uit om eens naar een wedstijd te komen kijken van deze toppers zodat u zelf kunt zien wat voor prachtig en mooi team dit F2 is.

Tot de volgende keer,

Dennis en Maike