Foto's maken voor de voetbalplaatjes

Geplaatst 9 sep. 2017 06:12 door V.V. Vilsteren   [ 9 sep. 2017 06:13 bijgewerkt ]
Unieke actie VV Vilsteren en supermarkt Jumbo Kamphuis Dalfsen

We hebben voor alle leden een brief klaarliggen, of inmiddels uitgedeeld. Omdat we rekening moeten houden met portretrechtregelgeving dienen de brieven getekend te worden, zodat de foto’s gebruikt mogen voor de voetbal, cq sportplaatjesactie (verder worden de foto's niet gedeeld, zie info op de brief).

Zaterdag 16 september 2017: foto's van de jeugdspelers/teams
Zaterdag 16 september worden de foto’s gemaakt voor de jeugdspelers van V.V. Vilsteren. Tussen 12:00 en 14:00 is de fotograaf van de Jumbo op het Vilsterse sportpark.

De definitieve tijdsindeling per team wordt nog bekend gemaakt en op de site gezet.

Neem a.u.b. je brief met handtekening mee op zaterdag 16 september (bij leden onder de 18 dienen een van de ouders/verzorgers te tekenen). Wij begeleiden je dan naar de camera, en zorgen ervoor dat zowel jouw team als je persoonlijke foto flitsend wordt gemaakt.

Voor de foto's is het belangrijk dat je je volledige voetbaltenue draagt.

Zondag 17 september 2017: foto's van de seniorenspelers/teams
De senioren, inclusief het damesteam en het 35+team wordt zondag 17 september gemaakt om 12:00-14:00 uur
Als de wedstrijd van JO-17 niet verzet wordt van zaterdag 16 september nodigen wij de JO-17 ook uit op zondag 17 september.

Ook voor senioren geldt: neem a.u.b. je brief met handtekening mee (bij leden onder de 18 dienen een van de ouders/verzorgers te tekenen). Wij begeleiden je dan naar de camera, en zorgen ervoor dat zowel jouw team als je persoonlijke foto flitsend wordt gemaakt

Voor de foto's is het belangrijk dat je je volledige voetbaltenue draagt.

Start van de voetbalplaatjesactie
De actie bij de Jumbo start in november/december, we houden jullie uiteraard op de hoogte.

Sponsorcommissie