Gladgeschoren Womanizers in de top 3

Geplaatst 20 mei 2015 11:15 door V.V. Vilsteren   [ 20 mei 2015 11:15 bijgewerkt ]
Het seizoen zit er op en de smaakmakers van de Sallandse velden hebben de 3e plaats veroverd in een zeer boeiende competitie. Het begon met een verandering van teamnaam. Het bestuur wou graag dat de Gladgeschoren Womanizers onderdeel van de selectie werden. Het resulteerde dat de magische 3 verdween en dat de helden nu als Vilsteren 2 over de velden denderen. Vilsteren 4 kreeg de geweldige eer om de 3 over te nemen.

Bij de Womanizers zijn 5 versterkingen aangetrokken:
  • Tom Bakker(de Tom-Tom) heeft een geheel eigen manier om plaatsen te herkennen.
  • Thomas Giesen (The Time Bandit) heeft een ZEER speciale relatie met de tijd.
  • Kay Wellenberg  (Het Kanon) viel direct in de smaak met zijn verwoestende Schot.
  • Rens Noordman (Eau Du Toilette) liet de reukorganen van medespelers en tegenstanders kennis maken met zijn eigen luchtje.
  • Remco Legebeke (The Stylist) is ook van grote waarde gebleken met zijn verfijnde linkerbeen. Na jaren gerijpt te zijn in het 1e, was het voor Remco tijd om de stap hoger op te maken.
Deze heren waren dit seizoen van grote waarde en wisten zich goed staande houden tussen al die sterren.

Mede door deze jongens hebben de kearls van coach Rob Hendriks (The Maestro) een prima resultaat neer gezet. En ook dit jaar pakt Rob weer de Rinus Vlierman Award als meest succesvolle coach. Helaas stopt Rob er mee. Hij wil het rustiger aan doen. En na al die jaren van tomeloze inzet voor de vereniging heeft hij dit ook dik verdiend en ook een dikke pluim. Zijn taken worden overgenomen Door Dennis Kok (The Roach) en Remy Herbrink(The Loud One), dit duo probeert het succes van The Maestro te evenaren en volgend seizoen de ook Rinus Vlierman Award te pakken. Maar er liggen kapers op de kust. Jurgen Hendriks (broer van de legende) en Joop Herbrink zijn ook sterke coaches. En met Dik Runhard heeft Vilsteren een bijzonder talentvolle coach die er zomaar met de prijs vandoor kan gaan.

Volgend seizoen zal Rens Noordman het 1e versterken, hem wordt veel succes gewenst.
Jarco Kalter (The Warrior) stopt er mee. Hij is meer tijd nodig voor zijn nieuwe baan als hoogleraar aan de Johan Cruijff Academie. Jarco was altijd vol strijd aan het voetballen en zal ook erg gemist worden.
Maar wie weet zien we hem in de toekomst nog op de glorie velden. Want het jeukt bij Jarco altijd op meerdere plekken om te gaan voetballen.

Dan moeten de Gladgeschoren Womanizers ook nog afscheid nemen van Dennis Kutterik (The Prophet). Dieks speelt al sinds mensenheugenis bij dit team. Het is dan ook spijtig dat zijn sierlijke en elegante speelstijl niet meer op de glorie velden te zien is. Hij gaat nu meer tijd door brengen op de jachtvelden. Maar de gestopte helden zullen vast nog wel eens langskomen bij het team voor een goud/gele flacon.
Volgend seizoen gaan de heren er weer volle bak tegenaan en misschien eindigen ze nog wel hoger.

Het was dit seizoen weer een eer om verslag te doen en zoals altijd kunnen deze helden zeggen:

Proud to be a Womanizer!

Johan Derksen.