ICE-Bucket-Challenge Vilsteren

Geplaatst 27 aug. 2014 05:47 door V.V. Vilsteren   [ 27 aug. 2014 05:47 bijgewerkt ]

Ja hoor, het is zover, de ICE-BUCKET-CHALLENGE is ook tot Vilsteren doorgedrongen. Vanmiddag hebben de leerlingen van Unit 3 van de basisschool emmers ijskoud water over zich heen gekregen, en vanavond zijn de leiders van de jeugdelftallen van V.V.Vilsteren aan de beurt. De jeugdleden hopen natuurlijk op zoveel mogelijk toeschouwers, dus kom kijken.

Het is natuurlijk fantastisch om de leiders deze ijskoude douche te zien ondergaan, maar de ICE-BUCKET-CHALLENGE is er ook om de ziekte ALS onder de aandacht te brengen. We willen daar natuurlijk ook ons steentje aan bijdragen en dus zullen de jeugdleden vanavond met de pet langskomen bij de toeschouwers...er zit geen maximum aan de bijdrage die je hierin stopt….

Noot van de websitebeheerder: eventuele foto's van dit evenement kunnen gestuurd worden naar voetbalverenigingvilsteren@gmail.com