IJstaartenactie 2012

Geplaatst 1 dec. 2012 07:36 door V.V. Vilsteren   [ 1 dec. 2012 07:37 bijgewerkt ]
Beste jeugd ouders,

We staan weer voor onze jaarlijkse ijstaarten actie van de Voetbal Vereniging Vilsteren. Inmiddels een bekend begrip in Vilsteren en omstreken.

Zaterdag 8 december gaat uw zoon of dochter met begeleiding langs de deur om de bestelling op te nemen en op zaterdag 22 december worden de bestelde ijstaarten weer netjes op het adres afgeleverd en afgerekend.

De opbrengsten van deze actie komt ten goede voor de jeugdactiviteiten binnen onze vereniging.

Uw zoon of dochter wordt op 8 december om 13.00 uur en 22 december om 13.00 uur in de kantine verwacht .

Bij verhindering svp zelf onderling ruilen.
We hebben een 14 tal routes in en om Vilsteren en zijn zo vrij geweest om u als ouders in te delen voor deze jeugdactiviteit. Dit betreft het vervoer en evt. begeleiding.

Rij-ouders” ingedeeld voor opname route op 8 december.
Aanvang: 13.00 uur in de kantine.
Ouder(s) van:
Yorben Kampman
Youri Langenkamp
Coen Kortstee
Thomas Giesen
Jeffrey Feijen
Elroy Bloo
Robin Bloo
Quincy Veltmaat
Casper Laurman
Mathijs Kamphuis
Mike van de Kolk
Paul van Hulst
Lars Noordman
Ryan Bosch
Raymon Bloo
Pim Kamphuis

“Rij-ouders” ingedeeld voor wegbrengen van de ijstaarten op 22 december.
Aanvang: 13.00 uur in de kantine.
Ouder(s) van:
Floortje Mars
Tessa Legebeke
Jelmer Tuin
Dylan Ogink
Lise Nijhoff
Collin Smook
Stijn Niens
Ivor Niens
Diede Veltmaat
Bas Rietman
Thijmen Bloo