IJstaartenactie 2016

Geplaatst 6 dec. 2016 22:51 door V.V. Vilsteren   [ bijgewerkt ]
We staan weer voor onze jaarlijks ijstaartenactie van de Voetbal Vereniging Vilsteren. Inmiddels een bekend begrip in Vilsteren en omstreken.

Zaterdag 10 december gaan de jeugdleden onder begeleiding van ouders langs de deur om de bestellingen op te nemen en op zaterdag 17 december worden de bestelde ijstaarten weer netjes op het adres afgeleverd en afgerekend.

Het wegbrengen van de ijstaarten is een week vervroegd naar 17 december!

De jeugdleden worden op 10 december om 13.00 uur in de kantine verwacht. Om ± 16.30 uur proberen we klaar te zijn met de opname. De tijd is speciaal verzet om een goede voorbereiding te treffen voor het heerlijk avondje…..

We hebben 17 tot 19 tal routes in en om Vilsteren en zijn zo vrij geweest om de ouders van de jeugdleden in te delen voor deze jeugdactiviteit. Dit betreft het vervoer en eventuele begeleiding.

De opbrengst van deze actie komt ten goede voor de jeugdactiviteiten binnen onze vereniging.