IJstaartenactie jeugd V.V. Vilsteren

Geplaatst 2 dec. 2011 00:07 door V.V. Vilsteren

“Uw Kerstdagen zijn niet compleet, als u niet een van die lekkere ijstaarten van de voetbalvereniging Vilsteren eet”

We staan weer voor onze jaarlijkse ijstaarten actie van de Voetbal Vereniging Vilsteren, nmiddels een bekend begrip in Vilsteren en omstreken.

Zaterdag 10 december gaat de jeugd met begeleiding langs de deur om de bestelling op te nemen en op zaterdag 24 december worden de bestelde ijstaarten weer netjes op het adres afgeleverd en afgerekend.

De opbrengsten van deze actie komt ten goede voor de jeugdactiviteiten binnen onze vereniging.

De jeugd wordt op 10 december om 13.00 uur en 24  december om 10.00 uur in de kantine verwacht.

Routes en begeleiding
We hebben een 12-14 tal routes in en om Vilsteren en zijn zo vrij geweest om u als ouders in te delen voor deze jeugdactiviteit. Dit betreft het vervoer en evt. begeleiding.

Rij-ouders” ingedeeld voor opname route op 10 december 2011, aanvang 13.00 uur in de kantine:

Ouder(s) van:
Wesley Kampman
Youri Langenkamp
Rick Kortstee
Thomas Giesen
Jeffrey Feijen
Elroy Bloo
Robin Bloo
Quincy Veltmaat
Casper Laurma
Mathijs Kamphuis
Mike van de Kolk
Paul van Hulst
Lars Noordman
Danique Noordman
Tamar Bosch

“Rij-ouders” ingedeeld voor wegbrengen van de ijstaarten op 24 december 2011, aanvang 10.00 uur in de kantine:

Ouder(s) van:
Floortje Mars
Tessa Legebeke
Ryan Bosch
Gijs Kamphuis
Robin Nijhoff
Collin Smook
Stijn Niens
Ivor Niens
Raymon Bloo
Bas Rietman
Thijmen Bloo
Dahley Veltmaat
Boris Bosch
Stef Koggel
Linette Bosch

Bij verhindering svp zelf onderling ruilen.