IJstaartenactie V.V. Vilsteren

Geplaatst 20 nov. 2014 21:54 door V.V. Vilsteren   [ 20 nov. 2014 22:00 bijgewerkt ]
“Uw kerstdagen zijn niet compleet,
als u niet een van die lekkere ijstaarten van de Voetbal Vereniging Vilsteren eet”

We staan weer voor onze jaarlijks ijstaartenactie van de Voetbal Vereniging Vilsteren. Inmiddels een bekend begrip in Vilsteren en omstreken.

Zaterdag 6 december gaat uw zoon of dochter met begeleiding langs de deur om de bestelling op te nemen en op zaterdag 20 december worden de bestelde ijstaarten weer netjes op het adres afgeleverd en afgerekend.

De opbrengsten van deze actie komt ten goede voor de jeugdactiviteiten binnen onze vereniging.

Uw zoon of dochter wordt op 6 en 20 december om 13.15 uur in de kantine verwacht.
Om ± 16.30 uur zijn we klaar met de actie.

We hebben 17 tot 19 tal routes in en om Vilsteren en zijn zo vrij geweest om u als ouders in te delen voor deze jeugdactiviteit. Dit betreft het vervoer en eventuele begeleiding

• Rijouders ingedeeld voor opname van de bestellingen van de ijstaarten op 6 december 2014.
  • Rijouders ingedeeld voor het wegbrengen van de ijstaarten op 20 december 2014.

6 december 2014

20 december 2014