Jaarlijkse ijstaartenactie V.V. Vilsteren

Geplaatst 28 nov. 2015 00:15 door V.V. Vilsteren   [ 30 nov. 2015 10:53 bijgewerkt ]

“Uw kerstdagen zijn niet compleet,
als u niet een van die lekkere ijstaarten van de Voetbal Vereniging Vilsteren eet”

Beste jeugd ouders,

We staan weer voor onze jaarlijks ijstaartenactie van de Voetbal Vereniging Vilsteren. Inmiddels een bekend begrip in Vilsteren en omstreken.

Zaterdag 5 december gaat uw zoon of dochter met begeleiding langs de deur om de bestelling op te nemen en op zaterdag 19 december worden de bestelde ijstaarten weer netjes op het adres afgeleverd en afgerekend.

De opbrengsten van deze actie komt ten goede voor de jeugdactiviteiten binnen onze vereniging.

Uw zoon of dochter wordt op 5 december om 10.00 uur in de kantine verwacht. Om ± 13.30 uur proberen we klaar te zijn met de opname. De tijd speciaal verzet om een goede voorbereiding te treffen voor het heerlijk avondje…..

We hebben 17 tot 19 tal routes in en om Vilsteren en zijn zo vrij geweest om u als ouders in te delen voor deze jeugdactiviteit. Dit betreft het vervoer en eventuele begeleiding.

Rijouders ingedeeld voor de opname van de ijstaarten op

5 december 2015

Rijouders ingedeeld voor het wegbrengen van de ijstaarten

op 19 december 2015