Jeugdtoernooi 25 mei Lemelerveld gaat niet door

Geplaatst 27 apr. 2013 11:25 door V.V. Vilsteren
Het Rabobank jeugdtoernooi van de vv Lemelerveld dat gepland stond op 25 mei a.s. en waar u teams voor heeft aangemeld gaat helaas niet door.
Afgelopen week hebben we van de KNVB bericht ontvangen dat er op zaterdag 25 mei bijna een volledig competitie programma is ingepland. Daarnaast hebben we van diverse verenigingen al e-mails ontvangen dat teams die stonden ingeschreven voor ons toernooi die dag ook competitie verplichten hebben.
Het is voor ons onmogelijk alle thuiswedstrijden van 25 mei te verplaatsen, daarnaast hebben we te maken met competitie verplichtingen van ingeschreven teams.
Het spijt ons zeer dat we door toedoen van de KNVB  het Rabobank jeugd toernooi moet annuleren maar danken u nogmaals voor de inschrijving voor ons toernooi en hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten in Lemelerveld.
Met vriendelijke groeten,
Toernooicommissie vv Lemelerveld