Keepersdag bij Be Quick op 3 mei 2011

Geplaatst 18 feb. 2011 01:54 door V.V. Vilsteren   [ 18 feb. 2011 02:01 bijgewerkt ]
Challenge- Keeperdag wederom te gast bij Be Quick  te Zwolle.

Op dinsdag 3 mei a.s. is de Challenge-Keeperdag Tour voor de vierde keer te gast bij Be Quick’28 te Zwolle. Deze dag wordt georganiseerd voor keepers(sters) vanaf  8 jaar.

Tijdens deze unieke keepersdag  worden de keepers getraind door ervaren en gediplomeerde trainers o.l.v. Harald Wapenaar, (o.a. FC Utrecht, Vitesse en Sparta !). In Duitsland is de Challenge een groot succes, met meer dan 1.500 deelnemers bij 12 Bundesliga-clubs. In Nederland wordt de Challenge voor het vierde achtereenvolgende jaar op rij gehouden. Dit jaar zelfs op diverse locaties door heel Nederland. Naast Zwolle, ook nog o.a. in Grave, Schiedam, Assen, Leeuwarden, Zeist (alleen voor meisjes!), Heerlen en Sevenum

Na de maaltijd,geeft Harald Wapenaar een demonstratietraining met een Eredivisiekeeper
Dit kan zijn:
Michel Vorm (FC Utrecht/Ned Elftal)
Brian Vandenbussche (SC Heerenveen)                  Jim van Fessem (NAC Breda)
Dennis Gentenaar (VVV-Venlo)                              Kenny Steppe(scHeerenveen)
Brian van Loo (FC Groningen)                                LUCIANO (FC Groningen)
Pzremyslaw Tyton (Roda JC)                                Boy Waterman (De Graafschap)

Uiteraard gaan de keepers ook met de Eredivisiekeeper op de foto en ontvangen ze als herinnering een deelnamecertificaat met daarop de handtekening van de topkeepers.

Aan het einde van de dag staan keeperwedstrijden op het programma, waarin voor de dagwinnaars leuke prijzen te winnen zijn. Aan het einde van de Challenge Tour, krijgen de overall-winnaars per leeftijdscategorie zelfs een geheel verzorgd (keepers)programma bij FC Zwolle!

Alle keepers en keepsters vanaf 8 jaar, kunnen zich direct aanmelden bij de Challenge organisatie o.l.v. Sierd v.d. Berg, de keeperstrainer van FC Zwolle. Inschrijven kan via www.progoal.nl Hier is het inschrijfformulier te downloaden waar ook het volledige programma op staat!

Deelname aan de Challenge dagen kost slechts 27,50,- euro dit is inclusief maaltijd en certificaat én een uniek Challenge voetbalshirt t.w.v. 35 euro!

De Challenge-keeperdagen en Pro Goal zijn met ingang van 2010 een samenwerking aangegaan met S.O.S-kinderdorpen. Van het inschrijfgeld gaat € 2.50 naar deze organisatie. Kijk voor meer informatie op www.soskinderdorpen.nl of op www.progoal.nl

Aan de dag kunnen maximaal 90 deelnemers meedoen, reageer dus snel want vol is vol!

Wil je als lid van V.V. Vilsteren hieraan deelnemen geef je dan op bij Wilbert Niens of Tom Vlierman