Kledingfonds Senioren / Sponsoring senioren.

Geplaatst 15 mrt. 2017 07:41 door V.V. Vilsteren

Inmiddels zijn de nieuwe trainingspakken, shirts, coachjassen en toebehoren uitgedeeld aan de senioren en ook zijn de eerste punten gepakt in het nieuwe tenue.
Mede dankzij de sponsoren lopen alle teams er nu uniform bij, zowel bij de jeugd, waar we al eerder deze actie hebben uitgevoerd en nu ook bij de senioren. Daar mogen we best trots op zijn.

Het is een kunst om sponsoren te vinden en te behouden, dat is ons aardig gelukt, ook zijn er nieuwe sponsoren gevonden en samen met het nog op te stellen kledingfonds kunnen we de eerste jaren weer vooruit.

De sponsoren zijn:
Hoofdsponsor Bouwbedrijf Salbam en de Nieuwe Ruif voor de het 1e elftal
Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren en Grobbee onderhoud(t) vastgoed voor het 2e elftal.
Camping Laarbrug met haar Slakkenhuis en Flora Nova goed in groen voor het 3e elftal.
Ivo Hulsman alias Goofy en de Café de Herberg Ommen voor het damesteam
(Arno) Kamphuis- bouwconsultancy en Café de Herberg Ommen voor het 35+ team.

Zoals besproken op de ledenvergadering wordt er naast de sponsorbijdrage een Kledingfonds opgericht. Dit om de toekomst te garanderen dat we er met zijn er netjes bij lopen. Een aparte regel op de contributie inning laat zien dat je voor de Kledingfonds € 12,50 per inning betaald, €. 25,00 per jaar ingaande eerstvolgende inning.

Bij de komende thuiswedstrijden vindt er een officiële overhandiging plaats en worden er foto’s gemaakt:

Hieronder enkele data
Dameselftal (Hans van Lingen café Herberg Ommen)          vrijdag 17-03-2017
1e elftal met (Gert Jan en Frank Veltmaat )                           zondag 26-03-2017
2e elftal met (Roy Tijhaar en dochter )                                   zondag 26-03-2017

Wij als sponsorcommissie zijn trots op de nieuwe uitstraling van de vereniging. Geniet van de nieuwe kleding en laat je sportieve kant zien tezamen met de Fair Play regels.

Sponsorcommissie