Loterij 2013 V.V.Vilsteren

Geplaatst 18 mei 2013 00:32 door V.V. Vilsteren
De loterij van de Voetbalvereniging Vilsteren is weer een feit. De boekjes liggen klaar bij de leiders en de loten kunnen dan weer door jullie verkocht worden.  Leiders willen jullie zorg dragen voor de verdeling.

Voor alle leden:
Indien je dit weekend niet aanwezig kunt zijn op de voetbal dan kun je zelf de boekjes afhalen in de kantine en meldt dit dan even aan je leider.

Verkoop van loten hebben we al vaker gedaan en wij weten zeker dat het jullie dit jaar ook weer gaat lukken om alles te verkopen. Wij hebben bij de jeugd gezorgd dat 1 gezin niet meer dan 1 boekje hoeven te verkopen. Senioren hebben ook een lotenboekje
De trekking wordt gehouden op 2 juni tijdens de Rinus Vlierman verenigingsdag.

Veel geluk en zorg dat je een lot of loten hebt van de Voetbalvereniging Vilsteren.
Graag alle (lege) lotenboekjes inleveren bij je leider met het geld op of voor zaterdag 1 juni.

Enkele belangrijke dingen:
1 boekje bevat 20 loten
1 lot kost €. 1.00
Trekking 2 juni om 12.00 uur tijdens Rinus Vlierman Verenigingsdag
Verkochte boekjes inleveren voor of op 1 juni 2013.
Gegevens duidelijk noteren met telefoonnummer.
De loterij is goed gekeurd door gemeente Ommen (vergunning)
Op het boekje zetten wij je naam en nr van het boekje. Wees er zuinig op en lever deze op tijd in (wel geheel verkocht natuurlijk)

Namens de voetbalvereniging alvast veel succes toegewenst.