Loterij V.V. Vilsteren

Geplaatst 6 apr. 2011 22:52 door V.V. Vilsteren   [ 7 apr. 2011 09:30 bijgewerkt ]

Loterij Voetbal Vereniging Vilsteren.

De loterij van de Voetbalvereniging Vilsteren is weer een feit. Zaterdag aanstaande (9 april) starten wij de verkoop. De kosten zijn € 1,00 per lot en met dit lot zijn mooie (geld)prijzen te verdienen. De eerste prijs is maar liefst € 150,00 waard.

De jeugd verzorgt de verkoop van de loten.

We gaan ervan uit dat jullie de jeugd helpen om ze “los” te maken.  Hoe meer loten hoe meer kans.

De trekking wordt gehouden op 1e paasdag in de kantine. Dit combineren wij met het traditionele “Paaseieren zoeken” (nadere informatie volgt nog)  waarbij de paashaas vele eieren heeft verstopt op het sportpark.

Onder begeleiding van de paashaas, de voorzitter, en hopelijk vele ouders zal de trekking plaatsvinden om ± 12.30 uur.

·                    1 lot kost € 1,00

·                    Trekking 1e paasdag (24-04-2011)

·                    De loterij is goed gekeurd door gemeente Ommen (vergunning)

Met dank aan de 2 sponsoren die ons hierbij helpen, te weten:

Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren BV

Veel geluk en zorg dat je een lot of loten hebt van de Voetbalvereniging Vilsteren.

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie VV Vilsteren.