Meiden V.V. Vilsteren ballenmeisjes bij FC Zwolle vrouwen

Geplaatst 5 mei 2012 23:28 door V.V. Vilsteren
Zoals jullie wellicht weten hebben de meiden van F1 en F2 onlangs een training gehad van 2 speelsters van FC Zwolle.

Naar aanleiding hiervan werd ik dinsdagavond gebeld of de meiden op donderdagavond in het stadion als ballenmeiden wilden assisteren bij de wedstrijd tussen FC Zwolle - FC Twente.

Natuurlijk waren de meiden dolenthousiast om mee te gaan. We moesten om 18.45 uur aanwezig zijn bij het stadion. We werden hartelijk ontvangen en begeleid naar “onze”kleedkamer". We zaten naast de kleedkamer van het team van FC Twente. Na een kort overleg werd iedereen uitgelegd waar ze moest staan en wat te doen als een bal uit ging. Ongeveer 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd mochten we naar de “spelerstunnel”. Stonden we tussen de sterren van FC Zwolle en FC Twente!!

De eerste helft stond het door een buitenspel goal 0-1. In de rust gingen we naar onze kleedkamer waar we iets te drinken kregen. In de tweede helft waren de dames van Zwolle veel beter. De wedstrijd eindigde in maar liefst 4-1 voor FC Zwolle!! Na afloop van de wedstrijd gingen we meteen onze kaart [grote foto met de speelsters van FC Zwolle vouwen] uit de kleedkamer halen. Iedereen wilde natuurlijk handtekeningen scoren van de speelsters van FC Zwolle. De dames waren speciaal voor ons op het veld gebleven!!! Met de [bijna] volle kaart en dankbetuigingen van FC Zwolle aan ons reden we zeer tevreden terug naar Vilsteren.

Hans van der Kolk