Meisjes F1

Geplaatst 18 nov. 2010 01:25 door V.V. Vilsteren   [ 27 nov. 2010 08:02 bijgewerkt ]

2 oktober moesten wij tegen Raalte F2, die wedstrijd hebben we verloren met 2-5. De dames begonnen afwachtend. De verdediging was een beetje bang voor een “iets”stevige jongen. Met rust was het 1-4. Toen Floortje zich boos begon te maken, lukte het haar zich te concentreren op de bal i.p.v de jongen! De rest van het team werd toen ook wakker, zodat de 2e helft beter ging en het uiteindelijk 2-5 werd.

9 oktober moesten we uit tegen Dalfsen F3. Deze hebben we ook verloren met 1-7. Dat was balen! De meiden waren moe gestreden!!

De meiden zijn weer flink gaan trainen! Met af en toe een radslag tijdens de training (Isa zit op acrogym) wat ook geoefend moet worden! En partijtjes onderling, zijn ze weer scherp voor de volgende wedstrijd.

Tegen ASC’62 F4 zijn ze toch weer lekker begonnen met als resultaat 3-3 gelijk. Achteraf kregen we te horen dat het een beker wedstrijd was. Komen we op doelsaldo een puntje te kort om door te mogen. Dat was even balen!!!

De leiders F1m