Napoleon komt binnenkort naar Vilsteren

Geplaatst 21 jan. 2017 00:32 door V.V. Vilsteren   [ 21 jan. 2017 00:32 bijgewerkt ]
Toneelvereniging Tot Nut en Vermaak staat binnenkort weer op de planken.

Napoleon komt binnenkort naar Vilsteren

De enthousiaste leden van deze toneelvereniging uit Vilsteren zijn op dit moment weer druk bezig met de voorbereidingen voor het grote toneelstuk van 2017. Op vrijdag 27 januari, zondag 29 januari en vrijdag 3 februari 2017 komt zij met het blijspel ‘De Baron is in de bonen’ op de planken (geschreven door J.Hemmink- Kamp; vertaald door Ben ten Velde).

Kort een tipje van de sluier over dit hilarische blijspel….. De vrijgezelle Jannes en Geesie kunnen niet met en niet zonder elkaar. Als ze aangenomen worden in de huishouding van een baron en een barones, naar aanleiding van een advertentie in de krant, moeten ze echter net doen of ze met elkaar getrouwd zijn. Dat valt natuurlijk niet mee. Het is een bijzondere huishouding waar ze in terechtkomen met een barones die kunst verzameld en een baron die geregeld in de bonen is. Als er op een dag een beeld gebracht wordt van Napoleon, belanden Geesie en Jannes van het ene leugentje om bestwil in de andere.

U bent van harte welkom tijdens een van de uitvoeringsavonden in het Parochiehuis naast de Katholieke kerk in Vilsteren. Aanvangstijd is op alle avonden 20.00 uur.

Op de foto de leden van de toneelvereniging die het blijspel ten tonele zullen brengen.

Voorstellingen
Vrijdag 27 januari 2017