Nieuwe hoofdtrainer V.V. Vilsteren

Geplaatst 5 jan. 2014 22:41 door V.V. Vilsteren   [ 5 jan. 2014 22:45 bijgewerkt ]
Het bestuur heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn nieuwe hoofdtrainer gepresenteerd. Door het definitieve vertrek van Marc Slettenhaar op 24 december moest de technische commissie per direct op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. In deze zoektocht meldden zich meerdere trainers. Twee kwamen er op bezoek, waarna uiteindelijk Dick Runherd werd gekozen om Vilsteren aan de punten en vooral het nodige spelplezier moet helpen.

Runherd is momenteel werkzaam bij zaterdag-vierdeklasser Zalk en was zelf als voetballer actief bij Balkbrug, PEC Zwolle en USV.

De 46-jarige oefenmeester gaat het komende halfjaar de zaterdagclub met Vilsteren combineren. Runherd heeft met Vilsteren de schone taak om de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen. De ploeg won het afgelopen halfjaar nog geen officiële wedstrijd. Runhard, die eerder als trainer werkzaam was bij Oranje Zwart, OVC’21 en USV, stopt aan het einde van het seizoen bij Zalk en kan bij Vilsteren mogelijk langer blijven dan het komende halfjaar.

Het bestuur en technische commissie V.V. Vilsteren

(foto afkomstig van site SV Zalk)