Nieuwe webshop voor V.V. Vilsteren met veel meer artikelen

Geplaatst 28 jan. 2019 10:18 door V.V. Vilsteren   [ 28 jan. 2019 10:19 bijgewerkt ]
Er is een geheel vernieuwde webshop voor alle leden van V.V. Vilsteren. In de vernieuwde shop kunnen de leden allerlei artikelen kopen, V.V. Vilsteren  kleding en tassen met logo en naam , zoals voorheen ook het geval was maar ook heel veel andere artikelen en accessoires.

Alles is te bestellen met een goede korting van 20% en voor de echte koopjesjagers is ook een outlet pagina toegevoegd met daarin nog veel meer korting.

De bestellingen worden afgehandeld door Sander Bruins van Sport-inn Zwolle waardoor de levertijd kort is en alles met de grootste zorg wordt klaar gemaakt.

Van elke order krijgt de club ook een percentage, dus heb je sportartikelen nodig ? Koop ze dan in deze  V.V. Vilsteren webshop met een uitstekende korting en sponsor ook nog je club!

Je komt op deze prachtige webshop door via onze website www.vvvilsteren.nl te klikken op de knop webshop clubkleding!