Nieuw: verenigingsdag: zondag 20 mei 2012

Geplaatst 19 apr. 2012 10:37 door V.V. Vilsteren   [ 24 apr. 2012 09:50 bijgewerkt ]
De competitie is nog niet gespeeld en hier en daar is het nog best spannend. Echter nog een paar wedstrijden en dan kunnen we de balans opmaken voor dit seizoen.
Wij nodigen jullie uit voor 20 mei a.s. om mee te doen met een gezellige verenigingsdag.

Jeugd
In de ochtend voetbalt de jeugd tegen de ouders, een mooie traditie en in goed overleg met de leiders organiseren wij dit vanaf 10.00 uur (definitieve tijden worden nog gecommuniceerd).

V.V. Vilsteren loterij
Om 12.00 houden wij de trekking van de jaarlijkse loterij.  Het lotenboekje wordt begin mei aan jullie uitgedeeld  Er zijn weer mooie geldprijzen te winnen.

Senioren
De senioren spelen na de trekking van de loterij onderling een toernooi. Graag willen wij dit jaar het onderling toernooi  opdragen aan Martin Bosch, onze hoofdtrainer,  die na dit seizoen stopt.

We zouden het leuk vinden als iedereen bij alle activiteiten aanwezig is.

Hou de site in de gaten voor meer info en definitieve tijden

De sponsorcommissie