Onduidelijkheid over wat je waar kunt vinden

Geplaatst 15 aug. 2011 00:55 door V.V. Vilsteren   [ 17 aug. 2011 01:56 bijgewerkt ]
Ik hoor van verschillende kanten dat niet duidelijk is waar je de informatie over het nieuwe seizoen kunt vinden.

Senioren
Voor de senioren is er een oefen/bekerprogramma. Dit programma wordt weergegeven bij "Wedstrijden Senioren" De detail informatie van de  ingeplande bekerwedstrijden worden ook daar weergegeven. De trainingstijden voor de senioren zijn ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Het 1e en 2e elftal zijn inmiddels begonnen aan hun trainingen. De training voor het 3e en 4e elftal begint aanstaande donderdag (18 augustus).

Jeugd
Op 5 augustus is er een nieuwsbericht geplaatst over de aanvangstijden van de trainingen voor het nieuwe seizoen. Tevens zijn de jeugdteams ingedeeld voor de bekercompetitie. Deze wedstrijden worden weergegeven bij "Wedstrijden Jeugd"

Kantinediensten
De kantinediensten welke bij de trainingen, oefenwedstrijden en bekerwedstrijden horen worden weergegeven bij "Kantinediensten".

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, neem dan even contact met mij op.

Weergave van de site
Mochten er nieuwsberichten niet leesbaar zijn of als blanco scherm weergegeven worden, laat het mij dan ook direct weten, dan kan ik het oplossen. De site wordt het best weergegeven als je deze opvraagt via Google Chrome

Ik ben te bereiken via mailadres: moleneschtoppers@planet.nl of voetbalverenigingvilsteren@gmail.com.

Groeten,
Monique Kogelman