Oud ijzer actie 2014 Willibrordusschool

Geplaatst 22 mrt. 2014 07:02 door V.V. Vilsteren   [ 22 mrt. 2014 07:02 bijgewerkt ]
De oudervereniging van de Willibrordusschool in Vilsteren houdt op zaterdag 5 april 2014 weer haar jaarlijkse oud ijzer actie om de kas van de oudervereniging te vullen, zodat wij nog veel leuke en goede dingen voor de kinderen kunnen organiseren.

Heeft u nog oud ijzer, dat nooit meer wordt gebruikt en waar u eigenlijk al lang van af wilt?
Ziet u bij uw buren of familie nog oud ijzer liggen? Dan is hier uw kans!
Noteert u deze datum s.v.p. op uw kalender en bewaar uw oud ijzer voor deze actie.

Routes:
>> Vilsterseweg, Gravendijk, Siegersteeg, Borrinkdijk en Vilsterse Allee.
Vanaf 09.00 uur wordt het oud ijzer opgehaald. Wilt u zo vriendelijk zijn om dit zichtbaar en zonder gevaar voor medeweggebruikers aan de weg te plaatsen en niet eerder dan 08.30 uur. Er is namelijk veel belangstelling voor.

Vanaf 09.00 uur in het buitengebied komen wij bij u aan:
>> Vilsterse Allee, Vilsterseweg, Vlierhoekweg, Vennenbergweg, Kortersweg, Tolhuisweg, Rekveldweg, Markeweg, Hammerweg, Deventerweg, Dalmsholterdijk, Schaapskooiweg (tot kruising Vennenbergweg), Venneweg, Achterveldsweg, Oude Hammerweg, Weide Mars, Vilstersedijk (tot kruising Langsweg), Veerweg, Fazantenbosweg, Het Lage Veld, Bosweg en Baarslagweg.
Giethmen: Nieuwedijk, Koedijk, gedeelte Hammerweg.

Natuurlijk mag u het zaterdag ‘s morgens 5 april 2014 vanaf 09.00 uur ook zelf brengen bij Grondverzet Vilsteren, Vlierhoekweg 9 in Dalfsen!

Wat is oud ijzer?
Aluminium/lood/zink/koper/alles wat ijzer is.
Elektromotoren/wasmachines/drogers, enz.
Fietsen/skelters/autovelgen (zonder banden)
Grasmachines/ovens/magnetrons, enz.
Gasflessen (zonder koppeling)

Koelkasten, diepvriezers en velgen met banden zijn geen oud ijzer!

Wilt u bij groot en/of veel materiaal contact opnemen met Anita Rietman (0529-451293), zodat wij met geschikt vervoer en materiaal het bij u komen ophalen.
Natuurlijk mag u ook bellen als uw straat/weg er niet bij staat, ook dan komen wij graag bij u aan!

Met vriendelijke groeten,
de ouderraad van de Willibrordusschool