Oud ijzer actie: bedankt!

Geplaatst 15 apr. 2013 10:22 door V.V. Vilsteren
Op 6 april jl. heeft de ouderraad van de Willibrordusschool weer voor de 6e keer de actie oud ijzer georganiseerd. De actie was weer geslaagd: Bijna 3 containers vol! Er is bijna 20 ton oud ijzer opgehaald. De totale opbrengst is 4096,20 euro!!

Vrijwilligers ontzettend bedankt voor jullie tijd, inzet en materieel. Grondverzet Vilsteren bedankt voor de locatie, koffie en de soep. Gevers bedankt voor het oud ijzer. Carnavalsvereniging Piepenplassers, Plaatselijk Belang HVR en Molenesch Toppers bedankt voor de gratis advertentie/mededeling.

De oudervereniging van de Willibrordusschool is hier weer erg blij mee. Wij gaan weer veel leuke dingen voor de kinderen organiseren!

Volgend jaar is de actie oud ijzer weer op de 1e zaterdag van april. Namelijk zaterdag 5 april 2014! Noteer deze datum alvast in uw agenda.
Routes worden volgend jaar weer bekend gemaakt door verschillende advertenties.

Bewaar uw oud ijzer, dat nooit meer wordt gebruikt en waar u eigenlijk vanaf wilt, voor de oudervereniging van de Willibrordusschool. Tip uw buren en familie voor deze jaarlijkse actie.

Met vriendelijke groet,
de ouderraad van de Willibrordusschool.