Oud ijzeractie: BEDANKT!

Geplaatst 16 apr. 2014 22:13 door V.V. Vilsteren   [ 16 apr. 2014 22:13 bijgewerkt ]

Op 5 april jl. heeft de ouderraad van de Willibrordusschool weer voor de 7e keer de actie oud ijzer georganiseerd. De actie was weer geslaagd: wel 3½ containers vol!

Er is ruim 23 ton oud ijzer opgehaald. De totale opbrengst is 4.189,80 euro!!

Vrijwilligers ontzettend bedankt voor jullie tijd, inzet en materieel. Grondverzet Vilsteren bedankt voor de locatie, koffie en de soep. Gevers bedankt voor het oud ijzer.
Carnavalsvereniging Piepenplassers, Plaatselijk Belang HVR en V.V. Vilsteren bedankt voor de gratis advertentie/mededeling.

De oudervereniging van de Willibrordusschool is hier weer erg blij mee. Wij gaan weer veel leuke dingen voor de kinderen organiseren!

Volgend jaar is de actie oud ijzer op de laatste zaterdag van maart en wel op zaterdag 28 maart 2015! Noteer deze datum alvast in uw agenda. Routes worden volgend jaar weer bekend gemaakt door verschillende advertenties.

Bewaar uw oud ijzer, dat nooit meer wordt gebruikt en waar u eigenlijk vanaf wilt, voor de oudervereniging van de Willibrordusschool. Tip uw buren en familie voor deze jaarlijkse actie.

Met vriendelijke groet,
de ouderraad van de Willibrordusschool