Oud ijzeractie Willibrordusschool Vilsteren

Geplaatst 1 mrt. 2011 09:54 door V.V. Vilsteren
Actie oud ijzer 2011

De Willibrordusschool in Vilsteren houdt op zaterdag 2 april 2011
weer haar jaarlijkse oud ijzer actie om de kas van de oudervereniging te vullen,
zodat wij nog veel leuke en goede dingen voor de kinderen kunnen organiseren.

Heeft u nog oud ijzer, dat nooit meer wordt gebruikt en waarvan u eigenlijk al lang van af wilt? Ziet u bij uw buren of familie nog oud ijzer liggen? Dan is hier uw kans! Noteert u deze datum s.v.p. op uw kalender en bewaar uw oud ijzer voor deze actie.

Routes:
Vanaf 9:00 uur wordt het oude ijzer opgehaald. Wilt u zo vriendelijk zijn om dit zichtbaar en zonder gevaar voor medeweggebruikers aan de weg te plaatsen en niet eerder dan 8:30 uur. Er is namelijk veel belangstelling voor:
Vilsterseweg, Gravendijk, Siegersteeg, Borringdijk en Vilsterse Allee.

Vanaf 9:00 uur in het buitengebied komen wij bij u aan:
Vilserse Allee, Vilsterseweg, Vlierhoekweg, Vennenbergweg, Kortersweg, Tolhuisweg, Rekveldweg, Markeweg, Hammerweg, Deventerweg, Dalmsholterdijk, Schaapskooiweg (tot kruising Vennenbergweg), Veneweg, Achterveldsweg, Oude Hammerweg, Viltersedijk (tot kruising Langsweg), Weide Mars, Fazantenbosweg,
Het lage veld, Bosweg en Baarslagweg.
Giethmen: Nieuwedijk, Koedijk.

Natuurlijk mag u het zaterdag s’morgens 2 april 2011 ook zelf brengen bij
Grondverzet Vilsteren, Vlierhoekweg 9, Dalfsen vanaf 9:00 uur!

Wat is oud ijzer?
•    Aluminium/ lood/ zink/ koper/ alles wat ijzer is.
•    Elektromotoren/ wasmachines/ drogers, enz.
•    Fietsen/ skelters/ autovelgen (zonder banden)
•    Grasmachines/ ovens/ magnetrons, enz.
•    Gasflessen (zonder koppeling)
Koelkasten, diepvriezers en velgen met banden zijn geen oud ijzer!

Wilt u bij groot en/ of veel materiaal contact opnemen met Geertje ten Broeke (0529-458536), zodat wij met geschikt vervoer en materiaal het bij u komen ophalen.Natuurlijk mag u ook bellen als u straat/ weg er niet bij staat, ook dan komen wij graag bij u aan!

Met vriendelijke groeten, de ouderraad van de Willibrordusschool.

Oudervereniging Willibrordusschool
Vilsterseweg 5