Oud ijzer actie Willibrordusschool Vilsteren

Geplaatst 10 apr. 2012 06:10 door V.V. Vilsteren
Afgelopen zaterdag 31 maart heeft de ouderraad van de Willibrordusschool weer voor de 5e keer de actie oud ijzer georganiseerd. De actie was weer geslaagd: Ruim 3 containers vol!

Er is ruim 20 ton oud ijzer opgehaald a 0,24 cent per kilo.
De totale opbrengst is 5.001,25 euro!!

Vrijwilligers ontzettend bedankt voor jullie tijd, inzet en materieel. Grondverzet Vilsteren bedankt voor de locatie, koffie en de soep.
Gevers bedankt voor het oud ijzer.  Carnavalsvereniging Piepenplassers, Plaatselijk Belang HVR en Molenesch Toppers bedankt voor de gratis advertentie/ mededeling.

De oudervereniging van de Willibrordusschool is hier weer erg blij mee.  Wij gaan weer veel leuke dingen voor de kinderen organiseren!

Volgend jaar is de actie oud ijzer weer op de 1e zaterdag van april, namelijk zaterdag 6 april 2013! Noteer deze datum alvast in uw agenda.
Routes worden volgend jaar weer bekend gemaakt door verschillende advertenties.

Bewaar uw oud ijzer, dat nooit meer wordt gebruikt en waarvan u eigenlijk vanaf wilt voor de oudervereniging van de Willibrordusschool.
Tip u buren en familie voor deze jaarlijkse actie.

Met vriendelijke groeten, de ouderraad van de Willibrordusschool.