Presentatie nieuw tenue jeugdteams zaterdag 4 oktober 2014

Geplaatst 30 sep. 2014 00:14 door V.V. Vilsteren   [ 30 sep. 2014 00:15 bijgewerkt ]

Beste jeugdleden

Zaterdag 4 oktober is het zover. Apetrots zijn wij op het nieuwe tenue van de jeugd. Wij hopen dat jullie net zo trots als wij zijn!

Zaterdag komt Ronald Kamphuis van Jumbo Dalfsen op het sportpark, maar niet alleen de grote man van Jumbo Dalfsen komt ook de overige sponsoren komen: Niens Multidiensten, Hans van der Kolk springpaarden, Bouwbedrijf Salbam en niet te vergeten Grondverzet Vilsteren zijn ook uitgenodigd.
Het zou fijn zijn als we zoveel mogelijk jeugd op het sportpark mogen ontvangen. Er zullen foto’s gemaakt en dit is tevens een mooie gelegenheid om de sponsoren te bedanken. Ook jullie ouders zijn hierbij van harte welkom!
Wij nodigen jullie graag uit om 11:00 uur op het sportpark. Wij zijn ervan bewust dat we niet alle elftallen kunnen verwachten omdat er ook gevoetbald moet worden.  In dit geval is 11:00 uur de gunstigste tijd en gaan ervan uit dat we veel jeugd in het nieuwe tenue mogen verwelkomen. Ook al ben je zaterdag vrij van de competitie hopen we toch dat je even de moeite neemt om te komen in het nieuwe tenue.

Later in jaar met de vereniging dag maken we dan een foto waar iedereen op kan staan.
Tot zaterdag en neem je glimlach mee!
De sponsorcommissie