Nieuwsberichten‎ > ‎

Prima spelend Vilsteren 1 klopt Delden

Geplaatst 3 dec. 2012 10:28 door V.V. Vilsteren
Vilsteren behaalde een belangrijke 1-2 overwinning in de uitwedstrijd tegen Delden. In de eerste fase van de wedstrijd was het voor beide teams aftasten geblazen. Delden kreeg in die fase een prima kans maar de bal kuste de paal.
Daarna kwam Vilsteren beter in de wedstrijd en bleek het met name tecnisch beter dan de Deldenaren. Dat leidde in de 45e minuut tot de terechte 1-0 voorsprong door Chiel Mars die een prima uitgespeelde aanval koel van de juiste afronding voorzag. 

In de tweede helft ging Vilsteren op dezelfde voet door en dat leidde al snel tot de 0-2, wederom van Chiel Mars. Daarna werd de wedstrijd harder van beide kanten. Delden trachtte via opportunistisch spel de aansluiting te bewerkstelligen. Vilsteren gaf echter geen duimbreed toe. 

In de 85e minuut viel dan toch nog de 1-2 na een lange bal van Delden. In de laatste minuten had Vilsteren nog grote counterkansen maar gescoord werd er niet meer. 

Door deze zege neemt Vilsteren afstand van de onderste plaatsen en heeft het zich in de grote middenmoot genesteld. Trainer Marc Slettenhaar sprak dan ook van een belangrijke zege en hoopt deze volgende week een vervolg te geven in de thuiswedstrijd tegen de nummer twee Langeveen.

Bron: www.vechtdalcentraal.nl