Nieuwsberichten‎ > ‎

Raalte E2G - Vilsteren E2

Geplaatst 9 okt. 2011 22:54 door V.V. Vilsteren
Nadat we eindelijk de weg naar het sportveld van S.V. Raalte gevonden hadden, begonnen we aan de eerste helft van de wedstrijd die wel heel goed begon want Pim scoorde in de eerste minuut de 0-1. Even later schoot Stef de 0-2 binnen na een heel goede vrijloopactie van Koen. Er was echter 1 nadeel Raymon stond in het doel en verveelde zich nogal omdat de aanvallen van de tegenpartij nog op zich lieten wachten. Het weerhield Pim er echter niet van om de derde treffer te maken.
 
Vervolgens schoot Stef ook het vierde doelpunt binnen wat niet meeviel omdat Raalte met de hele ploeg voor het doel stond. Na wat peptalk van de leiders in de rust gingen we vol goede moed veder. Chris wilde graag een keer in het doel staan dus ook dat kon doorgaan. Het was echter zo dat Raalte ineens veel meer in de aanval ging dus kregen we na een goede aanval van Raalte het eerste en enige doelpunt tegen. Al snel namen we het heft weer in eigen handen en schoot Lars de vijfde treffer er in na een super aanval met Koen en Raymon. Vervolgens zette Raymon de eindstand op 1-6 door een mooie éénmansactie.
 
Samen met deze uitslag en eerdere resultaten (3 gewonnen 1 x gelijk en 1 x verloren) draaien we lekker boven in de top mee.
De leiders.