Resultaat Oud IJzeractie Willibrordusschool Vilsteren

Geplaatst 23 apr. 2011 07:32 door V.V. Vilsteren
Actie oud ijzer 2011
Zaterdag 2 april heeft de ouderraad van de Willibrordusschool weer voor de 4e keer de actie oud ijzer georganiseerd. De actie was weer geslaagd: Bijna 4 containers vol!

Er is 25 ton oud ijzer opgehaald a 0,22 cent per kilo.
De totale opbrengst is 5713,40 euro!!

Vrijwilligers ontzettend bedankt voor jullie tijd, inzet en materieel. Grondverzet Vilsteren bedankt voor de locatie, koffie en de soep. Gevers bedankt voor het oud ijzer. Carnavalsvereniging Piepenplassers en Molenesch Toppers bedankt voor de gratis advertentie. De oudervereniging van de Willibrordusschool is hier weer erg blij mee.
Wij gaan weer veel leuke dingen voor de kinderen organiseren!

Volgend jaar is de actie oud ijzer niet de 1e zaterdag van april, in verband met stille zaterdag en Pasen. Maar zaterdag 31 maart 2012! Noteer deze datum alvast in uw agenda.
Routes worden volgend jaar weer bekend gemaakt door verschillende advertenties.

Bewaar uw oud ijzer, dat nooit meer wordt gebruikt en waarvan u eigenlijk vanaf wilt voor de oudervereniging van de Willibrordusschool. Tip u buren en familie voor deze jaarlijkse actie.

Met vriendelijke groeten, de ouderraad van de Willibrordusschool.