Samenloop voor hoop: 16 en 17 juni 2012

Geplaatst 17 mei 2012 04:43 door V.V. Vilsteren   [ 17 mei 2012 04:49 bijgewerkt ]
Team Groen gaat voor hoop – Ommen
Toen in het najaar bekend werd dat er in Ommen een SAMENLOOP VOOR HOOP zou worden georganiseerd kwam bij ons direct het gevoel hier aan mee te doen. 16 maart 2003 verloren wij onze dochter en zus Hilga als gevolg van een hersentumor. Zij is na twee en een halfjaar ziek zijn, op 30 jarige leeftijd overleden. In de behandeling werd ook gebruik gemaakt van medicatie die nog in ontwikkeling was. Ontwikkelingtrajecten om nieuwe medicijnen te maken zijn enorm kostbaar, daarom willen we op deze manier ons steentje bijdragen om kanker uit de wereld te helpen.  Op 1 jan. tijdens onze traditionele familie Groen Nieuwjaars receptie hebben we een brief uitgedeeld met het verzoek om mee te doen als team Groen. De reacties waren heel positief, er was dan ook zo een team gevormd. Het afgelopen jaar zijn twee familieleden getroffen door kanker, maar ook vrienden en bekenden nemen hun verhalen mee. We hebben ons  altijd gesteund gevoeld door een hele fijne groep mensen om ons heen en om juist met deze mensen mee te doen aan de samenloop voor hoop geeft ons een heel goed gevoel.

Actie in Vilsteren
Dit team houdt diverse acties om geld bij elkaar te krijgen voor dit goede doel, daarom wil ik een fietstocht organiseren in Vilsteren  om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen , dat het team groen dan mee kan nemen tijdens de loop op 16 en 17 juni. De fietstocht is op dinsdagavond 29 mei a.s. vertrekpunt is bij het parochiehuis. Wij vertrekken om half acht ‘s avonds en de tocht duurt ongeveer een uur en is voor jong en oud. De kosten zijn 5 euro pp, kinderen tot 12 jaar kunnen een vrije bijdrage doen in de daarvoor bestemde bus. Na afloop wordt u een gratis kop koffie aangeboden en kunnen wij even napraten met het team Groen.

Hoe meer zielen hoe meer vreugde en steun dit goede doel.
Opgave is mogelijk tot woensdag 23 mei bij Gerard Rietman Siegersteeg 5  Vilsteren
Telefoon  0529 458584 / 0651525810 of  fam.rietman@ziggo.nl

Klik hier voor de volledige flyer